perjantai 15. maaliskuuta 2013

IT IS OVER NOW

TODELLAKIN! Tätä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa, enkä voi oikeen vieläkään uskoa todeksi. Monen kuukauden stressailut on ohi, kun tänään koitti viimein YO-koe! Tekin varmaan ootte jo korvianne myöten täynnä näitä mun kouluhöpinöitä ja tässä tuleekin hyvä uutinen: niitä tuskin vähän aikaan tulee haha! Tuntuu kuin suuri kivi olis vierinyt pois sydämeltä ja voi taas vapaasti hengittää. Tervetuloa kunnon treenaaminen, työnteko ja ystävät. Kuulostaa paremmalta kuin hyvältä!
Tänään mentiin suoraan enkun kokeen jälkeen Vapianoon syömään siskon ja äidin kanssa. Tepastelin sinne lökäreissä ja rönttö neuleessa ja vielä meikittömällä naamalla, mutta en jaksanut ollenkaan välittää! Oli vaan ihanaa saada sen istumisen jälkeen kunnon ruokaa. Sieltä sitten menin salille ja vedin suht rankan vatsa- ja kylkitreenin ja voi vitsi kun taas tuli hyvä fiilis. Rakastan urheilemista yli kaiken, oon niin onnellinen että oon löytänyt urheilun ilon. Sen jälkeen menin kotiin ja seuraavaksi olikin vuorossa kauppareissu parhaan ystävän kanssa. Sieltä tultiin meille höpöttelemään, katsomaan gossip girliä ja ottamaan muutamia kuvia. Äsken söin tortilloja ja nyt vaan aion maata, rentoutua, nauttia ja olla huolehtimatta mistään ennen huomista työpäivää. Saa nähdä iskeekö paniikki vasta muutaman päivän jälkeen kun ei enää olekaan sitten pahemmin muuta tekemistä kuin satunnaiset työt tai salilla käynti + erilaiset arkiaskareet :-)...

Mitäs teille kuuluu ihanat lukijat? Onko abeilla kokeet jo ohi? Miltäs nuorempien lukijoiden korvaan kuulostaa tämä hössötys, toivottavasti ei tuu ihan hirveetä kauhuskenaariota :-D Mitä aiotte puuhata viikonloppuna? Olis ihanaa tietää vähän teidänkin kuulumisia!


3 kommenttia:

  1. Vielä yks koe jäljellä... Ens perjantaita ja tota vapautta odotellessa! :D No mutta on tässä se hyväkin puoli, et nyt saa keskittyä yhden aineen lukemiseen täysillä.

    VastaaPoista
  2. mulla vielä maanantaina se ruotsi...t. luin äsken taas monta kappaletta ja _ei_kiinnosta_paskaakaan_ :D

    VastaaPoista
  3. Huh oo onnellinen et sul on ohi jo! Mul viel 3 jäljel eli lukemista viel n viikko!! Bläääh

    VastaaPoista