maanantai 18. maaliskuuta 2013

AM I OLD ALREADY

Eilen oli taas vuorossa meidän pikkuväen yhteissynttärit ja oli kyllä kivaa. Sukulaisten näkemistä, naurua ja rentoa aikaa. Eipä niistä hirveästi sen enempää, antaa muutamien kuvien puhua puolestaan!
 Angry Birds possukakku! Toi oli niiin söpö.. Jealous a bit..
 Minivaahtokarkkeja, njam!
 Ette ikinä arvaa millä leikittiin koko eilisilta!
 Bleiseri Forever21 ja paita H&M. Hyi että mua ällöttää olla näin valkoinen. Otettiin miljoona kuvaa ja tyyliin tää yks vaan oli julkaisukelpoinen. Valkoisen naaman lisäksi mua ärsyttää suunnattomasti mun juurikasvu. Juu, voishan sitä hiukset värjätä ja laitta vaikka itseruskettavaa (mä en nimittäin solkkua tue), mutta minkäs sille tekee, laiska kun on. Onneksi kesä On jo tuloillaan ja pikkuhiljaa voi saada jo väriä kasvoille!
Ruokakuvia katsoessa ei liene jäävän kellekään epäselväksi mun eilinen ruokavalio.. Tuli herkuteltua aika paljon ja täytynee myöntää, että herkuttelu alkoi itse asiassa jo lauantaina leffareissun aikana. Tänään oli siis töiden jälkeen vuorossa rankkaakin rankempi salireissu ja vuorossa oli jalkojen armoton treenaus. Kävellessäni kotiin piti jo pikkusen varoa, pelkään että mun kintut saattaa olla huomenissa aika kivassa kunnossa :-D..

Oon monta kertaa blogissa kirjoittanut, kuinka aion viettää loppuillan sarjoja katsellen ja makoillen. En ole sitä lähiaikoina oikeasti vielä kertaakaan tehnyt (aina keksii kuitenkin jotain muuta tekemistä, esimerkiksi parin tunnin blogien lueskelun..), mutta tänään se tapahtuu! Tervetuloa Netflix <3

3 kommenttia:

  1. Vitsit kuin kivoja kuvia! Jotenki kiva tunnelma noissa ja muutenkin :) Ja toi sun toppis! Kuolaaan! Harmittaa kun en itse ostanu tota silloin kun näin sen kaupoissa...

    VastaaPoista
  2. kata: Kiitos ihana! Haha, voisin ehkä laittaa sen myyntiin tänne blogin puolelle jossain vaiheessa.. ja muitakin vaatteita..!

    Noora: Eikö oo!

    VastaaPoista