maanantai 15. huhtikuuta 2013

PICMANIA

Teetettiin vähän aikaa sitten Ifolorin kuvakirja meidän Lontoon reissusta (postituskuluineen n.30e). Oon aina tykännyt teettää kuvia ja katsella niitä muualtakin kuin koneelta - mun mielestä kuvat pääsee omiin oikeuksiinsa vasta silloin, kun ne on aseteltu kauniisti kovien kansien väliin/muualle näkyville. Oon jo pitkään halunnut tehdä kuvakirjan, mutta ei ole ollut hirveästi aiheita mistä tekisi, mutta just ulkomaan reissuista on ihana tehdä muistoksi kunnon kirja, koska ainakaan mä en hirveän usein vain katsele vanhoja kuvia koneen syövereistä. Ei laitettu tohon hirveästi sivuja, vaan valittiin (minä valitsin) sivuille vaan parhaat yksilöt. Mun käsittääkseni noihin kyllä voi laittaa jopa monia kymmeniä sivuja ja aikaa tekemiseen voi vierähtää jopa monia viikkoja, jos kunnolla haluaa panostaa. Itse halusin vain yksinkertaisen ja kauniin. Tässä kuvia muutamilta aukeamilta!
Oletteko te tehneet kuvakirjoja ja jos olette, niin onko niissä ollut jotain tiettyä aihetta?

5 kommenttia:

 1. Oon tehnyt jo useamman kuvakirjan! Mulla on ollut tapana koota ns. koko vuosi kansien sisään ja laittaa erinäisiä vuoden aikana otettuja kuvia kirjaan. Vuosi nyt on vain arvio, sillä lähinnä siihen asti, että kirja täyttyy. Näiden kuvakirjojen lisäksi minulla on omat kuvakirjat omistettuna kesävaihdolleni, toinen minun matkastani ja toinen hostsiskoni matkasta.

  VastaaPoista
 2. oi tostahan tuli tosi kiva!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ku ihanan näkönen :)

  VastaaPoista
 4. mä oon ihan koukussa noihin kirjoihin! oon antanu sukulaisille lahjoiks noita ja tein meijän Lontoon reissusta kans tollasen kirjan:D
  ja toi teijän näyttää kyllä hienolta! en oo ite tajunnu laittaa koskaan tohon koko kanteen kuvaa mut toi näyttää tosi kivalta!:)

  VastaaPoista
 5. tosi ihana toi kirja! ois niin kiva tehä tommonen, mutta toi hinta vähän hirvittää (-:

  VastaaPoista