tiistai 16. huhtikuuta 2013

PROBLEM NOT SOLVED

..Nimittäin se ongelma, mitä aion pukea valmistujaisissani päälleni. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt selailla kaikenlaisia nettikauppoja läpi ja toivonut, että löytäisin valmistujaisiini unelmien mekon. Toisin kuin esimerkiksi wanhojen mekkoa etsiessä, haluan valmistujaismekkoni olevan täydellinen. Mulle wanhat ei ollut niin suuri juttu, kun taas ylppärit merkitsee mulle tuhannesti enemmän ja haluan viihtyä mekossani!
Untitled #1

River Island, Michael Kors, Wallis, Debenhams

Unelmista parhain olisi löytää täydellinen, kesäisen värinen ja kuosinen maximekko. Olen aina ollut huono pukeutumaan mekkoihin ja kaikista vähiten tunnen oloni mukavaksi ihoa nuolevassa ja lyhyessä mekossa. Siksi olen tykästynyt maximekkoihin ja toivon löytäväni sellaisen myös omiin juhliini. Tässä kollaasissa River Islandin mekko hipoo täydellisyyttä, mutta esteenä on sitten taas tietysti pikkuisen suolainen hinta, nimittäin yli 200e. 
Untitled #2

Topshop, Desire Clothing, River Island, Ricketyrack

Tässä kollaasissa on mekkoja, jotka ovat mielestäni todella kauniita, mutta en itse osaisi pukeutua niihin. Lähinnä ajattelin inspiraatioksi teille. Rakastan vaaleanpunaisen ja persikan sävyjä, enkä pistäisi ollenkaan pahakseni, jos mekostani löytysi näitä sävyjä. Kaipaan mekkoon myös yksilölllisyyttä, enkä halua pukea päälleni samaa mekkoa kolmen tuhannen muun henkilön kanssa. Erityisen siitä voi tehdä vaikka ihan pienikin yksityiskohta, esimerkiksi rusetti tai timantti!


Untitled #3

Nelly, Nelly, Ricketyrack

Ja viimeisenä, muttei vähimpänä suhteellisen neutraaleja mekkoja. Kaksi löytyi yllättäen nellyltä (Polyvoren kautta), mutta harmikseni niitä ei enää sitten nettikaupasta löytynyt.. Pidän varsinkin tuosta keskimmäisestä, se on ihana! Tuohon kun vielä saisi vyötärölle jotain koristetta, niin avót! Tykkään kyllä kovasti rimpsuista, pitsistä ja sen sellaisesta, mutta uskon niiden jäävän taka-alalle tämän kesän juhlissa.

Miten teillä etenee mekon etsintä? Vai onko siellä jo kenties onnekkaita, jotka ovat oman mekkonsa jo löytäneet? Olisi ihanaa, jos voisitte vinkkailla mulle hyviä nettikauppoja, joista voisi kahlata mekkoja läpi. Mun aivokapasiteetti ei nimittäin sisällä muuta kuin Nellyn, Zalandon, Bootztin ja Bubbleroomin. Minkälaisia kriteerejä teiltä löytyy?

14 kommenttia:

 1. täällä ilmottautuu yks kenellä on sama ongelma! kaikki nettikaupat koluttu läpi, mutta yhtään miellyttäävää epäsymmetristä mekkoo ei oo löytyny. Toi ekan kollaasin River Island maximekko ois kyllä ihan täykky! Ja mäki pyörin vaa samoilla nettikaupoilla toivoen et jos se sieltä löytyis :D

  VastaaPoista
 2. Kerran sitä vain valmistutaan ylioppilaaks, joten hinnasta viis :D Toi river islandin maxi olis täydellinen..

  VastaaPoista
 3. Itse löysin kivoja mekkoja ainakin little-mistress.co.uk sivuilta, ax parisilta ja TFNC:ltä :-) tosin ei sitä omaa mekkoa oo vielä löytynyt, en osaa edes päättää että lyhyt vai maksi, vaikeaa!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin koluttu kaikki nettikaupat tuhannesti läpi, mutta mieleistä ei tullut vastaan joten päädyin teettämään mekon, jotta saan varmasti sellaisen kuin haluan. :--D

  VastaaPoista
 5. Mun oma mekko löyty yllättäen H&M:n siitä uudesta conscious-mallistosa! Täytyy vaan toivoa ettei muilla oo samanlaista... Tollanen maksimekko ainakin varmaan erottuu edukseen:-)

  VastaaPoista
 6. Hei mistä sä löysit ton ekan kollaasin Wallisin mekon, ku se olis itelleni aika täydellinen mut sitä ei näkynyt Wallisin nettisivuilla? :(

  VastaaPoista
 7. nään heti sun päällä jonkun noista ekan kollaasin mekoista ! :---)
  J

  VastaaPoista
 8. ite katoin gojane.com ja siellä oli kivoja mekkoja mut ei mulle just sitä mitä etin.. Lopulta päädyin sit tilaamaan ebaysta, mistä löytyy yllättävän kivoja mekkoja (hakukriteeriks laitoin new ja hakusanoina käytin cocktail dress/evening/party/prom/graduation dress yms.) mekko ei oo tullu vielä, mut toivottavasti olis hyvä :D! Onnea etsintään!

  VastaaPoista
 9. miia: joo, koht pitää liikkeisiin lähtee ravaamaan..

  Anonyymi: Noh, toivoisin että maximissaaan 150e maksaisi!

  Sara: Okei, kiitti vinkistä :)

  Anonyymi: jee, sulla on jo stressi ohi:)

  Anonyymi: Bongasin kaikki polyvore.com sivuilta, et simerkiks noita nellynkään mekkoja ei enäää löytynyt.. Et onkohan sitte loppuunmyyty:(

  better together: Niin, olis kyllä unelma löytää joku tollanen..:)

  Jenn: Thanks, pitää käydä sieltä kattoo :) Toivotaan et tulee ajoissa ja on hyvä!


  M: kannattava päätös!

  VastaaPoista
 10. Boohoo.com

  En oo ite käyny, bongasin vaan sattumalta ton paikan osoitteen MTV:ltä juuri kun luin tätä postausta :D

  VastaaPoista
 11. Vitsi kata sulle ois hyvä tommonen maxi!! -kara

  VastaaPoista
 12. persun.uk on mun mielestä aika kattava kauppa mekkojen etsijöille ! :) itse tilasin sieltä jopa kaksi vanhojentanssimekkoa. Sieltä löytyy myös just coctail mekkoja ja myös maxeja, iltapuku osastolta. Pikatilauksella mekko tulee parissa viikossa, muutoin sitten kuukauden verran saa varata aikaa. (saa siis itse täyttää mitat ja mekko on mittatilaustyö), hinnat on viidestäkympistä pariin sataan euroon, ei todellakaan paha :)

  VastaaPoista
 13. Ostin oman mekkoni jo viime keväänä, eipä varmaan tuu samoja vastaan ;)
  Noista maksimekoista sen verran että kannattaa mieluummin ettiä sellanen mekko mikä on ees edestä lyhyempi koska pitkä maksimekko voi näyttää vähän hölmöltä ku kyseessä kuitenki on päiväjuhla ://

  VastaaPoista
 14. kiitti paljon vinkeistä! Ja mä en halua varmaa sellasta 'puoliks' maxia, eikä mun mielestä ole hölmö vaikka päiväjuhla onkin :-)

  VastaaPoista