keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

PINK PLEASE

Aloin kirjoittamaan tätä tekstiä englanniksi, en tiedä miksi. Jotenkin luonnistui englanti paremmin kuin Suomi. Päätin nyt kuitenkin kirjoitella ihan näin omalla äidinkielellä, jotta tulis mahdollisimman ymmärrettävää tekstiä, hah!

Tänään olen taas pörräillyt vähän millon missäkin - niin sukulaisilla kyläilemässä, salilla ja myös Ninnun kanssa kahvilassa italian soodaa juomassa ja juoruilemassa sekä Espanjan matkaa suunitellessa. Olen siis heti ylppäreiden jälkeen lähdössä Malagaan Ninnun kanssa heidän Espanjan asunnolle. Olenkin nyt lähiakoina yrittänyt kuumeisesti etsiskellä sinne itselleni halpoja lentoja ja tänään löysin yhden tosi kivan paketin (!!). Jos saan apua tänä iltana, voisin laittaa jo lennot varaukseen. Ihanaa! En malta odottaa kyseistä reissua, mutta siitä sitten lisää myöhemmin :-)
Sattumalta tuli aika pinkkipainotteinen postaus..

HUOM! Blogikirppiksellä huutaneet, tarkkailkaahan sähköpostejanne. Laitan tänään viestiä tulemaan ja toivon, että jos joku ei haluakaan ostaa tuotetta, viitsisi edes sitten vastata sähköpostiin. Näin en joudu arvailemaan, ostaako joku vai ei. Mutta toivotaan, että saan tuotteet myytyä niinkuin sovittiin :-)

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :)

  Mikä ton tekstin fontin nimi on?

  VastaaPoista
 2. vaikutat oikeesti niin ihanalta ihmiseltä! Just sellaselta keneen haluais tutustua :-D Kirjotat niin aidosti ja kiinnostavasti kaikesta! :-) Innolla aina pitää odottaa uutta päivitystä ;-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitti! Ömm Arial mun mielestä!

  Laura: aww ihana kommentti! Just tällaset kommentit varsinkin saa aina hyvän syyn postailla lisää :)!

  VastaaPoista