tiistai 23. huhtikuuta 2013

RÄPSYTTIMET CHECK

Hellurei kaikille! Täällä kurkkii taas yksi hiljaiseläjä, joka on vaan käynyt töissä tai rentoutunut kavereiden ja poikaystävän kanssa. En ole siis tehnyt kamalasti ihmeellisiä juttuja, tai ainakaan pitänyt kameraa holleilla kuvamateriaalin saamiseksi. Viikonloppuna tosin oli paritkin synttärit, mutta kuvamatsku on vielä mun tavoittamattomissa.. Nyt tulee ihan pikaisesti tän päivän kuulumisia!
 Tadaa, täällä sitä taas ollaan räpsyttimet silmissä! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin taas viime kesän jäljiltä ottaa ripset uudelleen ja oon kyllä tosi tyytyväinen päätökseen. Katse näyttää heti paljon kirkkaammalta ja pirteämmältä. Parempia kuvia tulee lähipäivinä, tämä on nyt vaan tällainen pikaotos! Malli on Babydoll, jossa pisimmät ripset on keskellä silmää, eikä ulkoreunoissa. Näin tulos näyttääkin paljon luonnollisemmalta ja huomasin heti, ettei silmissä näy "tummaa varjoa", koska ripset eivät painu alaspäin niin paljoa. Pituus on 9-13mm. Miltä näyttää?
Eksyin myös Sellon Ginaan, jossa oli paljon kivoja koruja alennuksessa ja mä ostin näiden lisäksi vielä yhden pikkukorupaketin(ei asettuneet kivasti kuvaan) ja kaikki maksoi yhteensä 3,50e. Olivat siis lähes ilmaisia! Yllätyin ihan, kun näin halvalla lähti. Kiertelin ja kaartelin sitä koruhyllyä useaan otteeseen ja olisin kyllä varmasti löytänyt vielä enemmänkin koruja, mutta en halunnut ostaa 'ihan ookoo'- yksilöitä. Kipin kapin kaikki gina tricotiin!

Nyt kutsuu Netflix, morppa!

2 kommenttia:

  1. Missä kävit ripset ottamassa ja paljonko niistä maksoit :-)?

    VastaaPoista
  2. Kävin laittamassa kaverin tuttavalla ja maksoi 50e:)

    VastaaPoista