lauantai 27. huhtikuuta 2013

SPORTY SPORTY

Hejsan alla! Monet teistä olette kyselleet urheiluvaatepostauksen perään ja sain kuin sainkin vihdoin sellaisen toteutettua! Tässä nyt siis esittelen suurimman osan vaatteista, joita tulee aina urheillessa käytettyä. Arvaakohan kukaan, mikä on mun ykkösbrändi näissä vaatteissa?
Tässä tylsän ankea salikassini, jonka olen ostanut joskus vuosi sitten halvalla Anttilasta. Tänne isken milloin mitäkin ja välillä -vaikka tilava onkin- onnistun sullomaan tuon täyteen ääriään myöten. Ajaa asian ja on kyllä siisti, mutta olen haaveillut värikkäästä Peak Performancen treenikassista. Ehkä joskus vielä saan aikaiseksi sen ostamisen? Who knows.
1.Tässä näkyy uusimpia hankintojani Hulluilta Päiviltä. Käyn siellä yleensä vain treenivaatteiden perässä. Stay In Placen (?) urheilurintsikat ja Adidaksen treeni/vapaa-ajan paita. Molemmat ihan nappiostoksia, me likeyy! Etenkin urheilurintsikoiden tulee mun mielestä olla lähes täydelliset ja nämä kyllä hipovat todella läheltä.
2.Salilla on myös kätevä omistaa tuollainen kotelo, johon voi laittaa puhelimen ja kuunnella musiikkia. Näin ei tarvitse pitää puhelinta kädessä/rintsikoissa/housujen taskussa yms.
3.Ja mukana kulkee tietysti sitten vielä yksinkertainen ja kaunis Röhnischin juomapullo
4. Kengät Stadiumista. Eivät kovin esteettiset, mutta sitäkin mukavammat.
5. Stadiumin 'pussihousut', joissa siis nilkoissa kiristysnauhat. Näistä tykkään kovasti ja korostaa peppua ;-)
6. Just Do it! Nike.
7.Nike
8.Nike.
9. On hyvä omistaa myös ihan basic toppeja ja tässä on mun sellaiset. Vasemman puoleinen Stadiumista, oikean puoleinen Gina Tricotista. Huomatkaa kiva yksityiskohta, jossa urheilurintsikat saavat näkyvyyttä selässä olevan aukon kautta!
10. Niken pettämättömät juoksutrikoot. Mielestäni sain nämä lukion ykkösellä, eli monta vuotta ovat jo palvelleet ja yhä ovat täysin ehjät!

Tajusin, että mullahan on ihan mielettömän hyvä tilanne urheilukuteiden kanssa, niitähän löytyikin yllättävän paljon. Tykkään vaihdella asuja usein ja myönnän kyllä olevani pahemman luokan välineurheilija. Niin kuin olen aiemminkin kertonut, mun motivaatio nousee ihan uusiin sfääreihin hyvännäköisten vaatteiden kautta. Kun ostin vähän aikaa sitten ne uudet Niken kengät (jotka siis unohdin tähän kuvata), motivoivat ne mua ihan erilailla hyötyliikkumaan. En ole sen jälkeen enää kertaakaan mennyt bussilla esimerkiksi junalle tai muualle 'lähelle kauas', vaan nauttinut hyötyliikunnasta niiden avulla. Amazing, is it?

Tästä vielä teille muutama tykki treenibiisi, joita on kulutettu puhki muutaman viikon aikana:

Viimeisimpänä, muttei vähäiseimpänä biisi, jossa on asennetta vaikka muille jakaa! Favourite at the moment.

Kiinnostaisko kuunnella vielä lisää mun treeni/muita biisejä?

2 kommenttia:

  1. mistä oot ostanu ton iphone kotelon ja paljo maksoi

    VastaaPoista
  2. apple storesta about 30e, mutta saa edullisemminkin esimerkiksi verkkokaupasta n. 15 eurolla!

    VastaaPoista