maanantai 26. elokuuta 2013

HOUSEWARMING PARTY

Lauantaina juhlittiin vihdoin ja viimein meidän mökin tupareita. Rakennusurakka on ollut vaiheessa jo pidemmän tovin ja vihdoin ja viimein siellä on asuttavan näköistä ja -kuntoista. Mökkinaapurit ja muut läheiset koolle ja eikun menoks! Luulin, että en tuu kestään sitä kuuluisaa keski-ikäisten läppää, mutta mulla olikin tosi hauskaa. Osuutta kyllä tais olla sillä, että kuppia kallistettiin suuntaan jos toiseenkin ja läppä kuin läppä alkoi kuulostaa jopa mun korvissa todella hauskalta :-D

IMG_8820 IMG_8794 IMG_8790 IMG_8961 IMG_8966 IMG_8773 IMG_8884 IMG_8823 IMG_8970 kukka Teemana toimi maalaisromantiikka ja itse olin sonnistautunut kirpparilta ostettuun ruutupaitaan ja isoäidin vanhaan hameeseen. Oli hauskaa, kun porukka oli muutenkin onnistunut panostamaan asuihin tosi hyvin! Valitettavasti mulla ei ole muiden asuista kuvia tänne, koska kuvien julkaisuun ei ole lupia. Mutta eiköhän noista kuvista jotain haisua tunnelmasta jo saanut :-)

Mun maanantai on lähtenyt käyntiin äärimmäisen väsyneissä merkeissä ja koitan tsempata itteäni iltavuoroa varten. Eiköhän se tästä lähde pikkuhiljaa rullailemaan! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :-)

7 kommenttia:

 1. Okei päätin vihdoin kommentoida vaikka oon lukenu aika kauan jo tät blogia! Ennen en edes sillain huomioinu tätä, mutta aloin lukemaan sun postauksia ja selasin blogia alemmas ja huomasin että vau oot ihan mahtava ihminen! oot todella kaunis ja sun blogi inspiroi mua enemmän ku mikään muu blogi<3 oot vaan niin elämäniloinen ja pirteä ja ihana tyyppi<3 kiitos kun pidät tätä blogia:) terveisin tyttö pohjois-suomesta

  VastaaPoista
 2. Yhdyn aikaisempaan!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos paljon molemmille<3 ette uskokaan miten paljon iloa nää kommentit mulle tuotti rankan ja mielipahaa tuottaneen päivän jälkeen! Toivottavasti viihdytte täällä jatkossakin:)

  VastaaPoista
 4. Moikka! En löytänyt mistään sähköpostiosoitettasi - mihin osoitteeseen sulle saisi laittaa mailia? :)

  VastaaPoista
 5. Moi:) elikkä katasti@hotmail.com:)

  VastaaPoista
 6. Sun hiukset on aivan uskomattomat! Postaustoiveeni olisi siis jonkunlainen hiuspostaus! :)

  VastaaPoista
 7. leenaellen: Voi kiitos! Yritän toteuttaa lähiaikoina :)

  VastaaPoista