keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pessimisti ei pety?

Jos et kaipaa luettavaksi negatiivisuutta pursuavaa tekstiä, tule vierailemaan blogiini joku toinen päivä. Jos taas väliaikaiset negistelyt on sulle ok, voit jatkaa lukemista.

Tästäkö se nyt alkaa, syysmasennus? Vähän siltä vaikuttaa mun lähipäivien perusteella. Voimat on olleet todella vähissä, mikään ei liiemmin jaksa innostaa, kivaa tekemistä riittää mutta nekin tehdään vaan puoliteholla, kouluhommat vaan kasaantuu päälle.. Tätäkään ei tietenkään yhtään auta se, että en ole päässyt salille yli kahteen viikkoon, joka on mun mittakaavassa älyttömän kauan. Olisikin vaan vapaahtoinen tauko, mutta ei! Joka päivä haaveilen pääseväni mavettamaan ja kyykkäämään kunnon painoilla, mutta tää mun ärsyttävä flunssa vaan jatkuu ja jatkuu. Maanantain luulin tervehtyneeni ja kävin juoksemassa, mutta tämä pirulainen vaan sai lisää energiaa siitä ja äityi vielä pahemmaksi. Harmittaa ihan törkeesti, että missasin viimeiset kunnon syyslenkki kelit tän flunssan myötä ja nyt alkaa olla aamuisinkin niin pimeää ja kylmää ettei se ole enää niin mukavaa.
sad Itsetunto on jotenkin niin maassa, kun en ole päässyt urheilemaan ollenkaan. Tuntuu, että oon lihonut jonkun 10 kiloa (jota en tietenkään ole, ymmärrän sen), mutta tää makoilu päivästä toiseen vaikuttaa mun mielialaan ihan hirveästi. Liikunta on mun jaksamisen kannalta kaiken a ja o, se henkireikä joka tuo mun arkeen sitä kaivattua potkua, mutta nyt sitäkään en saa. Turhauttavaa, niin turhauttavaa! Kaiken kukkuraksi tuntuu siltä, etten saa tästä blogistakaan mitään irti ja postaukset junnaa samaa vanhaa kaavaa ilman mitään mielenkiintoista asiaa.

Haluaisin olla oma pirteä itseni, mutta jo herätessä on vaikea suhtautua positiivisesti uuteen päivään kun ulkona on pimeämpää kuin perunasäkissä. Ähh. Nää on taas näitä päiviä.

Onko kellään samanlaisia fiiliksiä?

16 kommenttia:

  1. Aivan sama fiilis!!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, taitaa olla yleistä tähän aikaan :( Tsemppiä kans sulle!

      Poista
  2. Aivan samanlaisia fiiliksiä jaan sun kanssas! Lihavalta tuntuu kun possu kun ei oo jaksanut täälläkään liikkua - kouluun lähtiessä on pimeetä, sieltä tullessa on pimeetä. Onneks tää on ohimenevää, ja kohta tuntuu taas paremmalta kun päivän lyhyyteen tottuu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuttu fiilis! On niin masentavaa kun koko ajan on pimeetä, saa nähä parin viikon päästä kun todellakin se päivän valoisa hetki kestää vaan muutaman tunnin :(

      Poista
  3. Täällä sama! Otan hirveästi stressiä pääsenkö salille vai en koska mullakin se vaikuttaa itsetuntoon älyttömästi! Heti kun pääsee salille vetämään killeritreenit tuntuu kuin itsetunto nousisi ihan silminnähden! Tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama juttu mulla, se tuo heti hyvän fiiliksen vaikka kuinka huonon päivän jälkeen! Kyllä se tästä, tsemii kans sulle <3!

      Poista
  4. Mun mielestä blogi on mennyt kivaan suuntaan viime aikoina!:) Ja itselläni on vähän sama fiilis: vie voimia kun alkaa olla kylmää ja pimeää ja haluisin vaan käpertyä kotiin, mutta sitten sekin harmittaa, jos jää kotiin makamaan. Mutta kyllä tää tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :) Itsestä tuntuu välillä, että kukaan ei lue näitä haha. Joo mäkin voisin nukkua vaikka vuorokauden ympäri, harmi että velvollisuudet odottaa.. Tsemppiä kans sinne suuntaan :)

      Poista
  5. Rakas <3 Oli niin kiva vaihtaa sun kaa kuulumisia tänään, pidä ihana ilta huomenna! Luen aina kaikki sun postaukset tunnollisesti, ihanaa et jaksat vieläkin blogata! En oo kommentoinu aikoihin nii nyt ku olin kerranki koneella nii aattelin kommentoida koska tiiän että sitä ei oo koskaan bloggarilla liikaa ;) Älä murehdi jos on syysmasista, Suomessa se tulee aina. Skype soon!

    xx, your BCN girl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi murunen, ihana kun aina jaksat lukea mun löpinöitä! :) niin se vaan taitaa olla et pienimuotoinen syysmasis iskee aina joka tapauksessa.. Nauti sä siellä lämmöstä ja auringosta, skypetetään pian <3

      Poista
  6. Muakin aina ahdistaa kun ei pääse treenaamaan - olen koettanut tehdä niin, että jos kerran flunssa iskee, teen treenin sijaan jotain erityisen kivaa ja koetan iloita siitä yhtäkkisestä vapaa-ajasta joka treenien poisjäämisen takia tulee. Ostan jotain hyvää ruokaa, katon jotakin hyvää sarjaa ihan urakalla tai kokkaan kunnolla tms. On se välillä vaikeeta, ja oli etenkin aluksi, mut kyllä siihen oppii! Paranemisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta, jää aikaa muihin kivoihin juttuihin! Esimerkiksi sen kirjan lukemiselle, mikä on mulla ollut jo toista kuukautta kesken:-D

      Poista
  7. Mulla oli muutama viikko sitten ihan samanlaiset fiilikset.. Mikään ei oikein innostanut ja kokoajan väsytti. Mulla tää inhottava olo kesti about viikon, jonka jälkeen 'palauduin' omaksi itekseni ja pystyin alkaa ajattelemaan kaikkia elämän kivoja pikku juttuja, joita odottaa :) Tsemppiä sulle, toi on varmasti ihan ohimenevää ja aika tavallista!

    Ps. Olit muuten tosi kauniina eilen gaalassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on todella inhottavaa, tulee kauheen vetämätön olo. Mut mullakin meni se pahin vaihe ohi, jotenkin alkoi niin masentamaan yhtäkkiä. Pikkuhiljaa jos pääsee taas treenailemaan niin fiilis paranee taas!:) Hei kiitos paljon, olisit ihmeessä tullu moikkaamaan!

      Poista
  8. Voihan nenä. Harmi että tällainen fiilis, mutta toisaalta mulla vähän sama homma :/ Kiire, stressi ja pimeys ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Tsemppiä meille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aika ärsyttävää. Itse yritän parhaani mukaan tehdä muita kivoja juttuja ja nauttia myös vaan rentoutumisesta liikunnan sijaan:) Tsemppiä sinne kans!

      Poista