maanantai 20. lokakuuta 2014

Juhlia juhlien perään

bdayparty6 bdayparty1 bdayparty3 bdayparty4
Maailman pehmoisin bleiseri hankittu Lindexistä puoleen hintaan (29,90e). Tulevan talven ykkösvaate check!
bdayparty2 bdayparty5
Lauantaina juhlittiin Lauran kakskymppisiä hyvällä porukalla. Sankari oli loihtinut ihan mielettömät tarjoilut, kiitos vielä siitä! Harvemmin sitä saa noin hienoja ruokia syödä synttäreillä, eikä toki paineet kasva kun järjestetään seuraavia juhlia! No ei vaiskaan. Mutta hauskaa oli, tutustuin uusiin ihmisiin (se onkin parasta juhlissa!) ja oli hauskoja keskusteluja läpi illan. Ei lähdetty baariin ollenkaan, kun kerrankin oli mahdollisuus olla koko ilta toisen luona. Kaipa se täytyy hyväksyä, että kotibileiden kulta-aika on virallisesti jo ohi.. Me mentiin nukkumaan jo hyvissä ajoin, eikä aamuun asti bilettämisestä ollut tietoakaan. Oppa granny style.. Aamun messuja ajatellen se oli tosin ihan fiksu veto!

All in all tosi hauskaa oli ja nyt onkin sitten aika aloittaa taas pieni kurinpalautus tässä mun ruokavaliossa ja liikkumistottumuksissa. Tänään pääsin pitkästä aikaa juoksulenkille ja se teki hyvää niin mielelle kuin kropallekin. Mun pitää päästä eroon sokerikoukusta, onko teillä hyviä vinkkejä siihen? Oon nyt valitettavan usein syönyt kaikkea hyvää ja nyt pitäis saada sille totaalinen stoppi. Help Me!

1 kommentti:

  1. Tehään yhessä kaikkee superherkkuu ni ei tartte syödä karkkia tai mitään sellasta:-) ja ihanat noi kuvat<3 Oli hauska viikonloppu!!!

    VastaaPoista