sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kartanonherra

Eilen nähtiin Joannan kanssa ekaa kertaa silleen kunnolla! Ollaan törmäilty aina milloin missäkin kissanristijäisissä, muttei olla saatu aikaiseksi kunnollista tapaamista. Pari kertaa oltiin sovittu joku juttu, mutta aina tuli jotain esteeksi. Eilen lähdettiin vihdoin käymään Espoon Akseli kirpparilla, joka oli valitettavasti molemmille pettymys. Olin kuullut siitä paljon hyvää, mutta lopulta mukaan lähti vain yksi Paulo Coelhon kirja parilla eurolla. Paikka oli muutenkin turkasen täynnä (well done Kata, päätä lähteä sinne just viikon ruuhkaisimpana aikana, eli lauantai-aamupäivänä) ja systemaattinen kiertely oli hieman hankalaa. Täytyy poiketa siellä joskus toiste, jos mukaan tarttuisi jotain vähän isompaa!

Kiertelyn jälkeen käytiin hakemassa meille matkaevääksi Quest Barit viereisestä lisäravinnekaupasta ja testattiin vadelma-valkosuklaaversiota. Ei paha, ei paha! Se oli yllättävän hyvää ja vaikka aluksi epäilinkin, ei ollut myöskään liian makeaa. Molemmilta peukut ylös tälle maulle!    kartano3kartano kartano4 kartano1 Päätettiin lähteä meille kahville ja rupattelemaan, mutta matkan varrella pistäydyttiin meidän läheisen kartanon pihalle kuvia räpsimään. Kuljen joka päivä tuon ohi, mutta en ole tajunnut kuinka kivaa kuvausympäristöä se onkaan! Joanna otti musta ihania kuvia, kiitos siitä <3 Näitä kuvia oli kiva muokkailla, kun kuvaajalla on ollut niin erilainen ote mun aiempiin kuviin verrattuna. Vaihtelu virkistää tässäkin asiassa! Haluaisin itse ottaa monipuolisemmin vähän erilaisia valokuvia, mutta aina sitä jämähtää paikoilleen omiin rutiineihin ja usein kuvista tulee enemmän tai vähemmän samantyylisiä. kartano2 kartano5 Lopuksi lähdettiin meille, juotiin kahvia ja teetä, rupateltiin ummet ja lammet vaikka ja mistä. Pikku hiljaa mun täytyi kuitenkin ryhtyä laittautumaan kaverin läksiäisiä varten ja Joannallakin oli juhlat tiedossa. Lähdettiin sitten meiltä samaa matkaa, molemmat omiin päämääriinsä. Oli kyllä tosi hauska päivä ja ilta! Juhlissakin tapasin paljon uusia tyyppejä ja parasta on kun tulee mielenkiintoisia keskustelun aiheita. Itse en baariin ollenkaan lähtenyt, mutta viihdyin paikan päällä silti lähes puoleen yöhön asti. Mummo goes wild ha!

Ihananananaa sunnuntaita kaikille, itse aion tänään nähdä ystäviä ja pitää herkuttelupäivän! Palataan taas uusien juttujen parissa :-)

Mitä pidätte tämänkertaisista kuvista?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia niin kuin aina sulla! Susta oikein huokuu hyvä olo ja positiivinen mieli, ihanaa sunnuntaita :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kommentti :-) <3

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia, varsinkin toi neljäs :)) susta kyllä huokuu positiivisuus! Oon vähän laiska kommentoimaan mutta edelleen tää on yks lemppariblogeista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että oot tykästyny mun blogiin, toivottavasti pysyt lukijana vielä jatkossakin :) Kiitos <3

   Poista