lauantai 7. helmikuuta 2015

Klassiset ripsenpidennykset vai volyymiripset? + alennus ripsistä

..Siinäpä vasta kysymys! Itse olen lähiaikoina miettinyt tuota kysymystä yhtenään, kun päässä on pyörinyt jälleen ripsenpidennysten laitto. Mulla kun on taas ollut sellainen vaihe, että kaipaan jotain piristystä omaan ulkonäkööni. Mulla on aina ennen ollut normaalit ripsenpidennykset, mutta nyt halusin ottaa selvää paljon puhutuista volyymiripsistä. Mikä niissä nyt on niin hienoa?ripset1 Pienen googlettelun ja kyselyn jälkeen selvisi, että volyymit eroaa aika paljon klassisista - kuitu on paljon ohuempaa ja pehmeämpää, ripsiä laitetaan useampi yhtä omaa ripseä kohti, lopputulos on paljon luonnollisempi, huoltoväli on pidempi.. Eroja löytyi valtavasti! Tarkempaa tietoa ripsistä löytyy muun muassa täältä. Vaikka volyymit ovat klassisia ripsiä kalliimmat, antaa niiden huoltoväli hinnassa onneksi anteeksi. Mä oon ainakin sellainen, että oon aina pitkittänyt huollon varaamista aina mahdollisimman pitkään, kun en jaksaisi ravata siellä yhtenään. Näiden speksien muhittua mielessä jonkun aikaa mietin, että miksi en kokeilisi niitä? ripset2 Torstaina pääsin pitkästä aikaa Lauran hellään hoivaan ja sain itselleni ihan mielettömän kivat räpsyt. Oon niin iloinen, kun pitkästä aikaa saa taas tuntea itsensä ihmisen näköiseksi joka päivä. Mä oon niin laiska meikkaamaan, että nää on kuin luodut mulle! Mulla on usein aamuja, jolloin käyn ensin salilla, sieltä meen kouluun ja parhaimmassa tapauksessa sieltä vielä töihin - sanomattakin selvää etten jaksa pahemmin panostaa meikkaamiseen silloin. Nää on niin jees! Parin päivän kokemuksen perusteella tykkään näistä jo nyt enemmän kuin klassisista. Itselleni otin D-kaarevuuden ja pisimmät ripset ovat 13mm pitkiä. Aika näyttävät, mut just siitä mä tykkään!ripset

Nyt mulla onkin teille hyviä uutisia! Sovittiin Lauran kanssa, että tekin pääsette hemmottelemaan itseänne volyymiripsillä. 

Kun mainitset lukevasi blogiani, saat sinäkin upeat volyymiripset hintaan 70e (norm. 129e)! Numerosta 045-1056411 (Laura Hotti) voi varata aikoja ja tarjous on voimassa 28.2. asti. 

Lisätiedot toimipaikasta löytyy yrityksen sivulta täältä. (Postaus toteutettu yhteistyössä Laura's Beauty & Wellness:n kanssa)

Onko teillä kokemuksia volyymeistä?

2 kommenttia:

  1. ei vitsi miten ihanat ripset!!!!! :o<3 harmi etten asu siellä päin, koska muuten ottaisin ton tarjouksen heti välittömästi käyttöön :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi harmi, sitä just mietin tätä postausta kirjoittaessani, että harmi ulkopaikkakuntalaisille. Mut kyllä näitä varmasti muuallakin tulee, täytyy pitää silmät auki :-)

      Poista