keskiviikko 4. helmikuuta 2015

What's up?

Moi! Blogin päivittelytahti on ollut nyt parin viikon aikana aika hiljaista. Blogi on pyörinyt mielessä tosi paljon, mutta myös minulla, niin kuin kaikilla bloggaajilla joskus, tulee hiljaisempia kausia kirjoittelun ja kuvaamisen suhteen. Olen tarttunut kameraani ennätysvähän lähiaikoina, eikä postausideoita ole alkuunkaan. Ei vaan ole tehnyt mieli postailla hirveästi mitään, ymmärrätte varmaan. Tänään kuitenkin ajattelin tulla kertomaan lyhyesti kuulumisiani!pop1 Oltiin lauantaina shoppailemassa poikaystävän kanssa. Mielessä oli pitkään pyörinyt jokin seiloriraitapaita, enkä meinannut löytää sellaista mistään. Nyt on kaupat täynnä kaikkia raitamekkoja, eikä paitoja oo ollenkaan (sellaisia ainakaan, mitkä mua miellyttäisi). Olin jo lopettanut etsimisen, kunnes törmäsin Ginassa tähän bleiseriin. Testastin ja rakastuin ensisilmäyksellä! En miettinyt kahta sekuntia kauempaa tän ostamista, sillä tää on juuri sellainen yksilö, jota vaatekaappini on kaivannut jo pitkän aikaa (haha). Ihan hyvä, etten löytänyt paitaa, koska tää bleiseri on paljon siistimpi! pop3 Lähiaikoina olen miettinyt paljon kouluasioita ja esimerkiksi sitä, haluanko jatkaa tässä kyseisessä koulussa missä tällä hetkellä opiskelen. Ala on oikea, siitä olen aika varma, mutta meidän koulun toteutustapa poikkeaa muista aika paljon. Me tehään nimittäin paljon projekteja, enkä tiedä onko se mua varten. Olen ajatellut hakevani siirtoa toiseen oppilaitokseen samalle linjalle, mutta saa nähdä miten tää tässä etenee. Pitää ottaa selvää syksyn opintosuunnitelmasta, että kuinka paljon meillä on valinnanvaraa omien kurssien suhteen. Nyt olen käynyt toisessa koulussa yritysjuridiikan kurssilla ja oon tykännyt tosi paljon. Jos saisin jatkossakin valita enemmän kyseisen tyylisiä kursseja, ei mulla olisi mitään probleemaa. Saas nähä miten käy!

Toinen mielen päällä ollut juttu on ollut tuleva harjoittelu. Meidän tutkinnon suorittamiseksi täytyy suorittaa (muistaakseni) kaksi harjoittelua, parin kuukauden mittaisia. Ensimmäisen ajattelin hoitaa ensi kesänä pois alta. Olen siis yrittänyt hakea kesätöitä ja työharjoittelupaikkoja. Tottakai toivon saavani palkallisen työn kesäksi, no, kyllä te tiedätte miksi. Toisaalta olen miettinyt taloudellista tilannetta Suomessa ja olen tullut siihen tulokseen, että jos saisin markkinointiharjottelijan töitä (josta tulen varmasti hyötymään myöhemmässä vaiheessa), voisin antaa anteeksi olemattomat rahavirrat. On tää hankalaa! Toivon, että pikku hiljaa asiat rupeis setviytymään, että saisin mielenrauhan tämänkin asian tiimoilta.pop2 Olen myös aloittanut uuden treeniohjelman salilla! Olen saanut siitä uutta virtaa ja puhtia treeneihin ja syömiseen. Laadittiin personal trainer- ystäväni kanssa mulle hyvä ohjelma, jossa on tuttuja liikkeitä erilaisilla sarjoilla mihin olen aiemmin tottunut. Treeni saa heti uutta puhtia, kun tekee asiat eri tavalla. Tänään sain myös aikaiseksi uimahallireissun ja kävin rentouttamassa lihaksia kevyellä pulikoinnilla, saunomisella sekä poreissa lillumisella. Ihanaa! Täytyy nyt oikeasti käydä tuolla useammin, opiskelijahinta oli vaivaiset 2,50e. Uinnin jälkeen oli todella rentoutunut ja kevyt olo. Sen jälkeen kävin Tapiolan kirpparilla ja löysin ylläolevan Objektin puoliksi angoraa olevan neuleen viidellä eurolla. Tämänkaltaista pitkää neuletta olenkin kaivannut, huippulöytö siis! Kirppistelyn jälkeen kävin syömässä mahan täyteen kouluruokaa, koska kuka jaksais kokata himassa kun superhyvää ruokaa saa vaan alle kolmella eurolla..En ainakaan mä!

Tänään mulla on ihana vapaapäivä ja kohta ajattelin jatkaa Weedsin katsomista. Siinäpä sarja, johon olen totaalisen koukussa! Aluksi ajattelin sen olevan tylsää katsottavaa, mutta jotenkin hassusti siinä kävi ja nyt olen katsonut lähes seitsemän tuotantokautta :-D Enää yksi jäljellä, byhyy! Jaksot ovat vain parinkymmenen minuutin pituisia, joten niitä voi katsoa vaikka kuinka monta putkeen, haha!

Siinäpä mun elämä pähkinänkuoressa tällä hetkellä. Onko kellään muulla samoja meininkejä? 

8 kommenttia:

 1. Hei pakko kysäistä! Mistä kaupoista oikein olet bongannut raitamekkoja? :) Itselläni olisi juurikin tuon bleiserin tyylinen mekko hakusessa, valko-sini -raidallinen, suht jämäkkää matskua.. Ei meinaa millään osua silmään vai olenkohan mä kulkenut vaan laput silmillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilassa oli mun silmään ihan täydellinen, juuri tuollaisilla paksuilla raidoilla varusteltu 3/4 hihainen mekko:-) Kampissa näin sen!

   Poista
  2. Olikohan kyseessä tämä mekko? :) http://vila.com/vila/long-dresses/newbex-3-4-dress/14028422,fi_FI,pd.html?dwvar_14028422_colorPattern=14028422_BlackIris_455885&forceScope=

   Ihan vaan kun ajattelin mennä Vilaan kattomaan tota, mutta ne liikkeet on yleensä aika pieniä, joten myös tuotevalikoima on aika suppea.. Niin meenkös etsimään Kampista.. :) Onko siitä kauan, kun sen siellä näit?

   Poista
  3. Joo, just toi se näyttäis olevan! Kyllä, kampin liikkeessä näin noita lauantaina ja näytti ihan runsaasti olevan :-)! Toivottavasti löytyy hyvä:)

   Poista
 2. Oi toi bleiseri on tosi kiva, muistuttaa itseasiassa vähän mun Ginasta viime keväänä hankittua takkia! :) Nyt vaan asukuvia kehiin toi päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin muistuttaakin, se sun takki onkin mielettömän kiva :-) Tulossa asap!

   Poista
 3. Koetko nykyisen koulun kovin haastavaksi? Miksi pääsyit opiskelemaan juuri amk:hon, mietitkö esim. kauppakorkeaa jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe sitä erityisen haastavaksi, nimenomaan kaipaan vähän enemmän haastetta.. En ole hakenut yliopistoon tms., koska mulla ei ole mitään alaa kohtaan erityistä intohimoa joka motivois mua lukemaan kirjoja pääsykokeita varten.. Kauppakorkeaa mietin jossain vaiheessa, mutta palo ei ollut tarpeeksi kova, että olisin voinut tosissani yrittää sisään kouluun :-(

   Poista