tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesä on täällä!

Hyvää kesäkuuta kaikille! Ihan uskomatonta, että nyt on jo kesäkuu ja koululaisilla on alkanut kesäloma, ylioppilasjuhlat on juhlittu, juhannus on jo muutaman viikon päästä.. Mihin tämä aika rientää? Vastahan olin iloinen siitä, että ulkona pärjäsi nipinnapin nahkatakilla ja tennareilla.

Viikonloppuna päästiin mekin juhlimaan valmistujaisia, kun siskoni valmistui kokiksi. Etenkin juhlasankarilla on ollut takana tiukka ja kiireinen kevät, joten juhlansa hän oli varmasti ansainnut! Ihanaa ruokaa, läheiset ihmiset, lämmin ilma ja rentoutumista toukokuun viimeisinä päivinä. Juhlissa oli tosi kivaa, vaikka aluksi olikin kiire laittaa kaikki tarjoilut esille ja aika meinasi loppua kesken ennen vieraiden saapumista. Kaikesta kuitenkin selvittiin kunnialla ja juhlat saivat alkaa!
juhlat1juhlat3juhlatjuhlat4juhlat7 Kokki oli tietysti suunnitellut hienot tarjoilut ja kyllä nää olikin todella hyvät ja maukkaat! Ihan kaikkea ei kuvassa näykään, kuten esimerkiksi maailman taivaallisin juustokakku jota olisin hyvin voinut syödä kaksin käsin. juhlat5kollaasi
Mä halusin ottaa jotain muitakin kuvia, kuin perus tönötyksiä, mutta tää toinen ei ihan innostunut mun Charlie's Angels- imitaatiolle.. :-D

Illemmalla pääsin käymään parin ystävänkin valmistujaisissa ja oli ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa. Molemmissa juhlissa vierähti ihan kivasti aikaa ja päivän aikana tuli syötyä monenmoista hyvää kakkua ja muuta herkkua. Illaksi menin vielä takaisin siskon juhliin, jonne oli saapunut hänen kavereitaan ja valmistauduttiin sitten baariin lähtöä varten. Lähdettiin ajoissa Helsinkiin ja päästiin Williin Wäinöön ilman jonotusta kymmenen jälkeen. Siitä eteenpäin baariin olikin hervoton jono koko illan ajan, hyvä että oltiin menty ajoissa. Itse en pahemmin alkoholia illan aikana nauttinut, joten väsyin aika nopeaan kun päästiin baariin. Oli kuitenkin tosi hauskaa porukkaa ympärillä ja käytiin tanssilattiallakin pyörähtämässä pariin otteeseen. Yhdessä vaiheessa mulla tuli kamala nälkä ja odotin koko loppuillan vaan sitä hetkeä, että haettais kebabit kotiin nautittavaksi :-D Voi sitä riemua kun aamuyöllä istahdettiin oman keittiön pöydän ääreen romanttiselle kebab- illalliselle.. Hauskaa oli, vaikkakin univelat painoivat vielä eilen takaraivossa.

Tänään mulla alkaakin kunnolla kesätyöt ja arki tulee olemaan aika hektistä. Onneksi mulla jää aikaa kesästäkin nauttimiseen, etten ole koko aikaa työpaikalla kiinni. Paljon kivoja suunnitelmia tiedossa. can't wait!

Mites teidän viikonloppu sujui - sisälsikö se valmistujaisjuhlia tai muuta hauskanpitoa? 

6 kommenttia:

 1. Mistä oot napannut ittelles kesätyön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen ehkä hieman harhaanjohtavaa ilmaisua, nimittäin aloitan nyt vaan säännöllisemmän työskentelyn ärrällä jossa oon ollut jo pari vuotta :-) Eli uusi tämä työpaikka ei ole, vaan oon tän kesän ajan siellä säännöllisesti!

   Poista
 2. Ihania kuvia, oot tosi kaunis! :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voi miten hyvän näköset tarjoilut ja kivat kuvat muutenkin! :)

  VastaaPoista