maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesän eka (Frezza)piknikki!

Heippa! Lauantaina vietettiin ihanaa bloggaajapiknikkiä, jonka Anni meille ihanasti järkkäsi. Istuttiin hyvällä porukalla ja tutustuin moneen uuteen tyyppiin. Oli ihan huippua, mä oon niin mielissäni kun saan tavata uusia ihmisiä! Aurinko porotti täydeltä taivaalta, mulla oli ekaa kertaa paljaat sääret ja silti oli paahtavan kuuma. Aurinkorasvakin tuli tarpeeseen! Meillä oli paljon hyvää ruokaa ja herkkua ja niiden äärellä sitten istuttiin monta tuntia Tähtitornin puistossa. Kun aurinko painui puiden taakse, päätettiin lähteä terassille juomaan yhdet lasilliset hyvää. Eiköhän nää elementit jo kerro sen, että kesä on täällä! Vaikka ei niinkään säiden puolesta, niin muuten kylläkin. Sanomattakin siis selvää, että oli huippu päivä näiden ihmisten kanssa, kiitos kaikille ketkä olitte osallisina <3   frezza3frezza5frezza7 frezza4 Kuva: Reetta frezza1 frezza6frezza2frezza
Mä tykkään jotenkin erityisen paljon näistä kuvista, mitä te sanotte? Mun mielestä näissä on fiilistä, elikkä just sellasia mistä ite tykkään!

Oottekste jo päässeet kesän ekalle piknikille? Toivotaan, että lämpimät ilmat tulisivat joskus jäädäkseenkin, niin pääsisi useammin ulos istuskelemaan.

4 kommenttia:

  1. Oi ku ihania nää sun kuvat! :---) Varsinki toi vika on hyvin jees, tietty koska oon ite siinä :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiaa! Hähää sanos muuta, senkin julkkikset :-D

      Poista