perjantai 20. toukokuuta 2016

Delfiinejä ja aurinkoa

Hola ja terveisiä taas täältä kotoisasta Suomesta! Takana päin on todella huikea muutamapäiväinen, jonka auringolla ja rennolla puuhailemisella jaksaa taas painaa loppukevään ennen kesälomia. Kokonaisuudessaan meillä oli todella onnistunut reissu ja mun matkaseuralaiset jäikin vielä nauttimaan Espanjan auringosta muutamaksi päiväksi.

Eilen teimme venereissun Fuengirolan rannikon edustalle ja päivän agendana oli nähdä delfiinejä - mä kun en ollut koskaan niitä aiemmin nähnyt. Ilma oli kuin morsian, bikineillä otimme aurinkoa veneen kannella, kuuntelimme hyvää musaa ja lopulta näimme kuin näimmekin paljon kauniita delfiinejä! Siellä ne vaan niin kauniisti uiskentelivat ja hyppivät, oli kyllä todella kiva kokemus nähdä nuo ihanat nisäkkäät ihka elävinä.





Aluksi tarkoituksenamme oli lähteä päiväretkelle Gibraltarille, mutta järjestetyt matkat menivät omien suunnitelmiemme kanssa ristiin ja näin ollen päädyttiin tähän veneretkeen. Olen tosi tyytyväinen valintaamme, sillä tämä vei koko päivän sijasta vain pari tuntia ja veneen kannella hengaillessa todellakin tunsi olevansa elossa ja juuri oikeassa paikassa. En olisi halunnut olla missään muualla, niin ihanaa se oli.




kuvat: Laura Laukka ja minä
muokkaus: Minä

Varautukaa kuvapommituksiin reissukuvien kanssa, niitä on nimittäin kertynyt todella paljon ja tulen todennäköisesti postailemaan niitä vielä pitkänkin ajan päästä hah! En usko että ketään haittaa katsella etelän maisemia Suomen sijasta, am I right? Tottahan on, ettei se välttämättä ole edullinen vaihtoehto matkakuumeisille, mutta ainahan saa unelmoida (tai ostaa lentoliput)!

Upeeta viikonloppua kaikille, mä olen tosi iloinen että tännekin on nyt tulossa hyviä ilmoja sekä aurinkoisia kelejä  :-)

8 kommenttia:

  1. Öö sä ja sun kroppa?? Ehkä upeimmat ikinä! Ja ihan superihania kuvia, niin kauniin värisiä! Oon itse lähdössä ensi viikolla Kroatiaan ja ootan niin paljon, että pääsee ottaan hienoja kuvia :D Ja todellakin lisää kuvia vaan tulemaan, näitä katselee mielellään vaikka kuinka paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk kiitos <3 Ihana kuulla ja ihanaa reissua sulle, nauti!!! :--)

      Poista
  2. Toi sun tatuointi on ihan super! Ja niin oot sä itsekin tietysti, sun postaukset saa aina hyvälle mielelle! <3

    VastaaPoista
  3. mistä tommosia bikiniyläosia saa? :) mulla ei oo vielä täydellisten bikinien metsästys tuottanut tulosta, yleensä asos on varma paikka mut tänä vuonna ei ollut.. mut toi toppi näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yläosa on kuule ihan hennesiltä 4,99 hintainen löytö :-)! Siellä oli muutenkin tosi kivoja nyt tänä keväänä - käy kurkkimassa jos löytyis vielä.

      Poista
  4. Siis niiiiin ihania kuvia! <3 Ah näissä on niin tunnelmaa!!! Ja näytät kyllä superhyvältä just tollasena. :)

    VastaaPoista
  5. Kääääk kiitos kovasti! Sun kommentit kyllä piristää aina niin paljon :--)<3

    VastaaPoista