maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kaikista kauneinta on rakkaus.

Viime viikonloppu oli juhlien sekä rakkauden täyteinen. Pääsin harjoittelemaan hääkuvausta oikein kaksinkerroin, kun yksien häiden sijasta pääsinkin ikuistamaan kahdet häät perjantaina sekä lauantaina. Olin innoissani odottanut häiden kuvaamista ja jännitystä ei liiemmin ilmennyt - ainoa jännitys joka mulla oli, liittyi ainoastaan siihen pettääkö tietotekniikka tai muut liikkuvat muuttujat, hah. Hyvin ne molemmat keikat sujuivat ja aikaan sain omaa silmää miellyttävää materiaalia. Ja onneksi asiakkaatkin olivat erittäin tyytyväisiä, sehän onkin tärkeintä! 

On huippua aina haastaa itseään uusilla tavoilla. Nyt olen taas yhtä astetta kokeneempi ja voin luottavaisin mielin tehdä hääkuvausta jatkossakin. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka mä rakastan mun duunia juuri nyt. Tämä on juuri sitä mistä saan kaikista eniten irti, nautin ja iloitsen. Olen niin innoissani kaikesta, että en malta mennä illalla nukkumaan kun haluan vaan editoida kuvia yön tunneille saakka. Lifegoals, ettenkö sanoisi. 

Mitä mieltä te olette näistä kuvista? Kuulisin mielelläni mielipiteitä! 

8 kommenttia:

 1. Vau, ihania kuvia! Noista välittyy tosi hienosti tunnelma, pääset varmasti pitkälle vielä valokuvaajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvostan kommenttiasi tosi paljon <3 :')

   Poista
 2. Onnistuneita kuvia! Haastetta tuo toki aina taivas ja sen herkkä puhkipalaminen, mutta sekään ei näissä kuvissa pahemmin haittaa kun parit ovat etusijalla :) Häihin olisi kyllä ihana päästä kuvailemaan tai ihan vieraaksi, harmi ettei viime vuosina lähipiirissä ole häitä vietelty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo taivas on aina hankala.. Se tuo kyllä haastetta tilanteessa kuin tilanteessa :D Ja mä haluaisin kans päästä ihan omienkin sukulaisten häihin, mutta näillä mennään mitä on - en valita!

   Poista
 3. Tiedätkö. Mulla tulee olemaan tulevaisuudessa hirrrrveee probleema. Ku haluun kutsuu sut mun häihin tietty vieraaks <3 mut sitku haluisin ihanii kuviiiiiiiiii. Mitäääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaa voi ei, en kestä!! Oot ihana <3 Onneksi mulla on takataskussa muutamia hyviä valokuvaajaehdokkaita tätä tilaisuutta varten ;)

   Poista
 4. Wau, niin ihanasti oot saanut kätkettyä näihin kuviin tunnelman! <3

  VastaaPoista