tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kesä mä tuun ja lujaa

Olen tässä parin päivän aikana harjoitellut uuden editointiohjelman käyttämistä. Takalisto puutuu, kun yrittää sisäistää näitä juttuja samalta istumalta.. Kyllä vaatii kärsivällisyyttä, mutta vauvan askeleiden tavoin mä pikkuhiljaa alan handlaamaan tätä touhua! On tää Premiere aivan omaa luokkaansa kun vertaa iMovieen, tiedätte kyllä mitä tarkoitan jos olette käyttäneet molempia ohjelmia.

Mä aion kesän jälkeen tehdä videokoosteen kaikista kesän aikana kuvatuista videoista. Tää olkoon pieni teaser sille, ei sen kummempaa. Halusin vain näyttää teille mitä oon saanut aikaan - olkaa armollisia jookosta kookosta? :-)

3 kommenttia:

 1. Editointi on ihan mukavaa puuhaa kun vauhtiin pääsee! Omista alan opinnoista jo sen verran monta vuotta aikaa, että todennäkösesti menisi sormi suuhun final cutin kanssa (jota koulussa käytettiin!). Nyrkkisäännöksi sanoisin, että hyvästä materiaalista saa editoitua kauniita videoita, mutta sinulla tätä ongelmaa ei ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! Meinaa vaan aluksi vähän turhautuneisuus puskea päätään kun ei meinaa haluamat jutut onnistua, mutta kyllä se sitten palkitsee kun jossain kerran onnistuu :) Tuo onkin hyvä nyrkkisääntö, kiitos!

   Poista
 2. Ompa kiva video! Vitsi ois ihana kuvata itsekin enemmän videoita, näistä välittyy niin omalla tavalla tunnelma :)

  VastaaPoista