maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tarinoita kuvaustilanteista

Tsauu! Näin kekseliään Saran blogissa taannoin postauksen, jossa hän kertoi tarinoita kuvien takana. Harvemmin sitä tulee kerrottua, mitä kaikkea on tapahtunut kuvausreissujen aikana! Päätin ottaa ideasta kopin, sillä mulla tuli heti mieleen paljon hauskoja juttuja mitä tässä on hiljattain saatu kokea - miksi en ole itse tajunnut tätä aiemmin?! :D Aloitetaan!
Oltiin eräällä aallonmurtajalla kuvaamassa ja meidän viereen pysähtyi joku espanjalainen pappa. Herra puhui yllättävän hyvää Englantia ja alkoi höpisemään meille jotain, että kun Fuengirola on niin kaunis niin meidän täytyy mainostaa sitä sosiaalisessa mediassa. Viittasi varmaan, että laittaisimme ottamamme kuvat mainokseksi jonnekin tai jotain. Hänen pointtinsa meni hieman ohi, mutta tulipahan keskusteltua, heh.
Näiden allaskuvien ottaminen oli yllättävän vaikeaa. Ennen näitä ylläolevan tyylisiä kuvia koitettiin ottaa selfieitä.. Tuloksena se, että räkätettiin niin kovaa että koko allasalue luultavasti häiriintyi meidän huudosta. Niistä tuli niin idiootin näköisiä, että jätettiin selfiet sikseen ja tyydyttiin näihin joissa ei naamavärkit näy :-D
Oltiin juhlistamassa Joannan synttäreitä Alppipuistossa. Oltiin valittu syrjäinen spotti, sillä puistossa oli meneillään hullut reivit. Meinaan, ihan hullua jytkettä tunti toisensa perään ja ihmiset hyppimässä tamppauksen tahtiin. En ollut koskaan nähnyt vastaavia reivejä. Madness! 
Ella oli kameran takana ja heitti gangsta -läppää, johon mun piti samaistua. Koitin tehdä gangsta -asentoja ja -ilmeitä niissä kuitenkaan onnistumatta ja lopulta vaan räkätin kun kuvista tuli niin urpoja. Hahahaha!
Tää kuva näyttää tosi söpöltä ja tilanne jotenkin seesteiseltä, mutta tilanne oli eri kun pienessä maistissa olevat ihmiset innostuu laulamaan esimerkiksi Frontside Ollieta (huomioikaa korkeat kohdat, ne piti vetää lujaa) sun muita ei-niin-helppoja lauluja. Khjeh. 
Oltiin Johannan kanssa kuvaamassa Helsingin keskustassa ja yhtäkkiä huomaan häntä kuvatessani, että joku mies ottaa minusta kuvaa. Käännähdän katsomaan häntä ja tyyppi kävelee meidän luokse. Alkoi kyselemään mun kamerasta ja kuvailusta ja väitti kivenkovaan, että varmasti tunnetaan jostain. En ollut koskaan nähnytkään tätä kaveria, joten nyt oli vähän väärä henkilö hänellä mielessä. Nooh, siinä sitten koitettiin jatkaa kuvauksia ja hän vaan jää siihen viereen, ottaen Johannasta kuvia samalla kun hän poseeraa mulle. Sitten oltiin vähän että "Heei, oliko vielä muuta?" Vastaukseksi saan kysymyksen: "Saisinko ottaa susta vielä yhden kuvan?".. En halunnut hänen ottavan musta enää yhtäkään kuvaa, joten kaveri lähti sitten lätkimään muualle. Sitten vaan räjähdettiin Johannan kanssa nauruun, koska tuo koko tilanne oli niin hämmentävä :-D
Tässä tilanteessa aallot olivat ajoittain aika korkeat ja ennen kuin päädyin istumaan hiekalle, kiljahtelin aika monta kertaa kun aallot löivät hameeni alle. Suoraan edessäni parinkymmenen metrin päässä oli kalastaja, joka naureskeli meidän touhuille :D Kun istuin hiekalle, kylmä vesi ja hiekka saattoi mennä vähän vääriin paikkoihin ja siinä sitten taas kiljahdeltiin vähän lisää... Hah!

Ei vitsit näitä oli kiva kirjoitella! Jos piditte näistä niin voin toki jatkossakin kertoa vähän lisää kuvien tarinoista.  Nyt ensimmäisen virallisen lomapäivän viettoon, adios!

9 kommenttia:

 1. Tää oli aivan ihana postaus, pitää laittaa ehkä itsellekin toteutukseen! <3  http://2avlt5.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus Kata! Pirireivit repesin XD

  VastaaPoista
 3. Pirireivit :D Ei kannata leimata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo en siis todellakaan tiiä enempää niistä mutta siltä se meininki vaikutti :D

   Poista
 4. Hajosin ku muistelin niit meijän IHAN JÄRKYTTÄVIÄ selfieitä veden alla :D:D:D Siis mä ne kestä meinaan räjähtää nauruun tääl bussissa ku muistelen XDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahhahaha!!! Niist vois joskus koostaa sellasen oman postauksensa XD

   Poista
 5. pirireivit parast! ihmiset ei nyt iha ymmärtäny tätä mein läppää täsä XD mut ah mun synttärit, voi vinde niistki on jo kauan MIHI AIKA VAA KATOO!

  VastaaPoista