sunnuntai 7. elokuuta 2016

KALLIO BLOCK PARTY

@akofficial

No huuhhuuuh. Varmaan historian isoin kuvapläjäys eiliseltä, olkaa hyvät! Kävin eilen ensimmäistä kertaa Kallio Block Partyilla ja voin vain kysyä itseltäni, että miksi en ole aiemmin käynyt siellä?! Alunperin meidän piti vain käydä siellä fiilistelemässä ja kuvailemassa, mutta lopulta fiilikset kohosi niin hyvää tahtia ylöspäin, että eihän sieltä kotiin malttanut lähteä. Lisää kavereita liittyi seuraamme ja lopulta löysin itseni vielä täpötäydestä karaoke -baarista puolenyön jälkeen. Noissa juhlissa oli ihan mieletön fiilis - kaikki niin rennolla asenteella ja iloisina, hyvää musiikkia keikka toisensa jälkeen, viiniä muovimukeista, kaduilla istuskelua ja monia tuttuja kasvoja ihmispaljoudessa. Mulla oli koko illan ajan tosi hyvä fiilis ja oon iloinen, etten lähtenyt kotiin ennen kuin parhaat bileet alkoivat!

Nyt tiedän ainakin sen, että mut tullaan näkemään tuolla myös tulevina vuosina - näitä bileitä en enää halua jättää välistä. 

Mitä pidätte kuvista ja oliko joku teistä mukana juhlissa? 

3 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Näitä bileitä en kyllä jättäisi mistään hinnasta välistä, taisi olla tänä vuonna viides tai kuudes kerta block partyissa! :) Parasta on juurikin rento meno, persoonallinen musa, sekä tietenkin ihanat ystävät! :)

    VastaaPoista