tiistai 30. elokuuta 2016

Paska päivä


Eilen oli aika paska päivä (tähän väliin vedet silmissä naurava hymiö, jolla on ase ohimolla). Mikään ei tuntunut menevän nappiin - liian pitkillä ruokailuväleillä höystetty kiukkuisuus ei ollut mitään mukavaa katseltavaa, saatika tunnettavaa. Kaikki kiukutti, vaikka yritin ajatella positiivisesti. 

Mitä teen jos kiukku yrittää ottaa vallan? Lukittaudun yksin huoneeseen, katselen videoita, kaivelen sadepäivän keskellä aurinkoisia Espanjan kuvia, yritän muokata edellisviikon potretteja (huonolla menestyksellä, koska noh, kaikki ärsyttää ja mikään ei meinaa onnistua), pistän muutaman kiukutteluviestin ystäville, jotka kuuntelee ja tsemppaa. Useimmiten näillä konsteilla ärripurrit kaikkoaa, mutta eilinen oli kyllä ihan farssi sinne vuorokauden loppuminuuteille asti.

Tänään olin siis vain iloinen, että uusi päivä koitti. Ja tänään onkin ollut ihana, inspiroiva ja rakkauden täyteinen päivä. Välillä täytyy kiukuttaa, että voi taas olla kahta iloisempi sekä energisempi. Olimme 'anopin' sekä poikaystävän kanssa sushilla, jonka jälkeen kävimme shoppailemassa ja hypistelemässä ihania syksyn uutuuksia. Äsken söin Arnoldsin donitsin ja se kruunannee tämän ihanan illan.

Haleja ja pusuja kaikille! 

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos, näissä on kyllä ihanan kesäinen tunnelma! :)

      Poista
  2. Aih ihanat kuvat ja hyvä tietää, että jollakin muullakin on ollu mököpäivä! Höh, tuntuu ettei vaan tänään...Jospa huomenna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja et todellakaan, kyllä kaikilla tulee näitä huonompia päiviä ihan pakollakin :) <3

      Poista
  3. Tosi kivannäköisiä kuvia! Mulla on ollut kiukkupäivä nyt viimeiset kolme päivää niin jotenkin lohdullista lukea muittenkin kiukkupäivistä :D hauska postaus toisaalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! No voi harmi, toivottavasti tänään on parempi päivä. Ja vaikkei olisikaan, kyllä ne paremmat päivät vielä koittaa <3 :)

      Poista
  4. Tuollaisia päiviä tuntuu olevan kaikilla, onneksi tosin ei niin usein! Onneksi uusia päiviä tulee ja menee fiiliksineen ja jokainen aamu on vähän kuin uusi alku :D

    VastaaPoista