perjantai 16. syyskuuta 2016

Minä sydän viikonloppu

Pe-pe-perjantai! Mihin nää viikot oikein hujahtaa?

Mä olen nyt lähipäivien aikana kirjannut ylös muutamia faktoja mun arjesta ja elämästä muutenkin, mitkä listaan nyt tänne perjantain ratoksi!
1. Keitän mulle ja poikaystävälle aamuisin kuusi kupillista kahvia. Ja silti juon vain yhden kupillisen (ai mitenniin iso kuppi? No mutta sehän lasketaan silti yhdeksi, heh)

2. Terrori-iskujen jälkeen olen alkanut ahdistumaan väkijoukoista. Kroatian kentällä oli täyteen pakattu tunnelma ja kaikki lennot olivat myöhässä aikataulusta, ja tämä tapahtui pari päivää Nizzan iskujen jälkeen. Mua ahdisti ihan kauheesti sen kolmen tunnin ajan kun odotettiin meidän lentoa lähteväksi ja toivoin vain että pääsisin kotiin. Tämä ahdistuneisuus käy ilmi myös esimerkiksi täydessä metrossa ja muissa vastaavissa paikoissa..

3. Mulla on yläasteella ollut sentin paksuiset venytykset korvissa ja korvien reiät palautuivat niistä tosi nopeasti normaaleiksi

4. Yläasteella olin myös kova My Chemical Romance -fani ja muistan toivoneeni heidän uusinta levyään joululahjaksi, eikä iskä halunnut ostaa sitä mulle kun kannessa oli pääkalloja ja biisien nimet olivat mm. Dead, The End ja Blood. Nyt mä ymmärrän, ettei iskä ehkä halunnut ostaa sitä 13-vuotiaalle ja antoi mieluummin NRJ Hits -kokoelman <3
5. Musta on aina kauhean jännittävää, kun telkkarista tulee vaaratiedote ruudun alalaitaan piipittävän äänen kera. Esim. Ryttylässä nähty susi tai Oulun torin läheisyydessä sankkaa savua. Se fiilis ennen kuin tietää uutisen sisällön ja odottaa että mitä jännää nyt tapahtuu, priceless!

6. Kun olin kuvaamassa Tough Vikingia, jo heti alkumetreillä mun kameran hihna luiskahti toisesta päästä irti siitä "lukosta" ja kamera meinasi tippua mun kaulasta. Thank god mulla oli nopeat refleksit ja sain siitä kiinni ennen täystuhoa - olis ollut vähän kurjempi juttu jos kamera olisi mennyt säpäleiksi. 

7. Rakastan paistettua kananmunaa paahdettujen leipien päällä. Rakastan.

8. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi en voisi lainata meikkejäni ystävilleni tarpeen tullen. 

9. Olimme eilen cashmere -aamiaisella Marsaanan toimistolla ja aamun agendana aamupalan ohella oli uusien kashmir -neuleiden esittelyä ja sovittelua. Neuleet olivat todella tyylikkäitä sekä laadukkaan oloisia, enkä meinannut uskoa korviani kun kuulin niiden tulevan Lidliin myyntiin! Päivän hämmentävin, mutta samalla upein uutinen - laatua edullisesti ja vieläpä maanlaajuisesti. 

10. En ole enää osannut käyttää muita takkejani sen jälkeen, kun ostin tämän nahkaisen yksilön. Se vaan passaa kaiken kanssa ihan liian hyvin ja tunnen oloni niin mukavaksi siinä! Olipahan ainakin onnistunut ostos.
 takki/Carlings, neule/Lindex, kauluspaita/Zara, housut/Vero Moda, kengät/Second Hand
kuvat: Laura Laukka

Nyt mä pistän erään kouluhomman pakettiin, jonka jälkeen suuntaan treeneihin. Sitten alkaakin olemaan päivän velvoitteet pulkassa ja päivällä suuntaamme nokat kohti meidän mökkiä - tiedossa tyttöjen hyvinvointiviikonloppu! Ihanaa, tätä on odotettu.

Mukavaa viikonloppua kaikille :) Mä palailen blogin äärelle ensi viikon puolella, siihen asti meininkejä voi seurata instassa @katarinaruusu tai snäpissä @katasti! 

5 kommenttia:

  1. Paistettu kananmuna paahdettujen leipien päällä on munkin rakkaus. Just söin aamupalaks sellasta settiä :D

    VastaaPoista
  2. Hei nähtiinkö me eilen Marsaanalla?? Hitsi, nyt vasta tajusin että olit ehkä sinä (miten niin huono näkö ja hoksauskyky), ja olisin kyllä tullut jututtaan jos olisin hoksannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kääk, mäkään en tajunnut! Siellä tosiaan oli paljon tuttuja kasvoja, joihin en osannut yhdistää nimiä - olisi ollut mukava jutella sun kanssa! Ens kerralla sitten :) <3

      Poista