sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Inkiväärikarkkeja ilman valkoista sokeria

Sunnuntai, lämmin viltti, lumisade ja pieni mässäilyhimo - yes please!
Mun viimeaikaisia herkkulemppareita ovat olleet Ginger Peoplen Gin Gins -inkiväärikaramellit. Jostain lievästä addiktiostakin voidaan puhua, kun näitä tulee mussuteltua harva se päivä herkkuhimojen iskiessä. Olen jo pitkään ostanut näitä esimerkiksi Punnitse&Säästä -liikkeiden irtomyynnistä, mutta nyt sain testiin monia erilaisia tuoteperheen jäseniä ja pääsin testaamaan myös minulle uusia herkkuja. 

Ginger People valmistaa vaikka mitä herkkuja inkiväärifaneille - löytyy esimerkiksi siirappia, karamelleja, mehua ja inkivääriä jauhettuna sekä paloina. Karkkejakin löytyy montaa erilaista ja nyt pieni esittely omista lemppareista!
Mun suosikkeja ovat nämä toffeekaramellit, joita löytyy originalina, mausteisen omenan sekä kahvin makuisena. Muhun on erityisesti iskeneet omenaiset yksilöt sekä tietysti nämä originalit. Molemmat ovat ihan sairaan hyviä! Kahvin makuiset ovat myös hyviä, mutta mä olen aika kranttu kaikelle kahvin makuiselle, ellei sitten puhuta ihan kahvi kahvista. Koostumus näissä on ihan älyttömän koukuttava - sitkeä ja todella toffeemainen ja ainakin mun tekee mieli jyrsiä näitä aina monta kappaletta kerralla.. Karamellit sisältävät ruokosokeria, eli perinteistä valkoista sokeria ei ole käytetty! 
Tuoteperhen uutuus on tuossa alla näkyvä inkivääri-lakritsi-patukka. Aivan älyttömän hyvää, sanoo tämä lakritsifani! Enpä olisi ajatellutkaan, että inkivääri ja lakritsi sopii niin hyvin yhteen, mitä ne tämän patukan muodossa todistavat. 
*Tuotteet saatu

Karkkeja on myös näitä kovia yksilöitä, joita on ihana imeskellä (meikäläinen hotkaisee nuo toffeet alta aikayksikön, joten kaapissa on hyvä olla näitä sille varalle, että karkit loppuvat kesken, heh) ihan niin kuin mitä tahansa muutakin karkkia. Karkit ovat pienempiä, mutta mielestäni niissä tulee enemmän esiin inkiväärin maku. Näistä on vielä sininen purkki, jossa karkit ovat saman muotoisia, mutta sisältä ihanan toffeemaisia. Nami!

Oletteko te aiemmin jo tutustuneet näihin tuotteisiin, mikä on lemppari?

Nyt laitan koneen pois, kaivan karkit keittiön kaapista ja rupean musiikin tahdittamana siivoamaan tavaroita muuton jäljiltä. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Siis kuulin sun snapista kun kehuit niitä omenan makuisia toffee inkivääri karkkeja, niin nyt viikonloppuna kun tuli käveltyä punnarin kautta, niin oli pakko ostaa testiin niitä omenan makuisia, sekä niitä originaaleja ja NAM, NAM ja vielä kerran NAM♥ Oon inkiväärishotteja aina välillä ostanut junglejuissista ja tykkään niistä ihan hirveästi. En kuitenkaan ollut aikasemmin päätynyt testaamaan noita karkkeja mutta onneks nyt! Ja ostan varmasti myös seuraavallakin punnari kierroksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa! Ne on kyllä maailman parhaita <3 Vois ostaa niitä taas tänään perjantai-illan ratoksi :) Kiitos kommentista Oona ja ihanaa viikonloppua!

      Poista