tiistai 13. joulukuuta 2016

Tätä se on

kuvat: Laura Laukka

hiekkaa varpaiden välissä,

viileään altaaseen pulahtamista hikisen aamutreenin jälkeen, 

tuoreita hedelmiä joka kulman takana,

mukavia ihmisiä ja sydämellisiä keskusteluja, 

aikatauluttomuutta ja ajantajun kadottamista,

täysin fiiliksen mukaan elämistä,

pienten päätösten välillä painiskelua, kuten mennäkö ensin uimaan vai hierontaan,

aurinkoa ja äänikirjoja altaan reunalla, 

onnellisuutta, kun huoneen siivouksen yhteydessä ovelle on ilmestynyt pari kylmää vesipulloa.


Ja onnellisuutta ylipäätään. Sitä mun elämä on tällä hetkellä, siinä kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

8 kommenttia:

 1. En kestä miten ihania nää kaikki teidän reissukuvat! Ahh. Kamala matkakuume... :D Mitä kameraa muuten käytät? Haluaisin hankkia uuden ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Mulla on käytössä Canonin 5D mark2 -runko ja sen lisäksi 35mm 1.4f Sigma Art! Eli täyskennoisella mennään. Mut jos ylipäätään jonkun kameran haluut ostaa eikä tarvii välttämättä olla iso möhkälejärkkäri, niin suosittelen tsekkaamaan pokkaritarjontaa. Edellisessä postauksessa on ainakin muutamia kuvia (esim mun ja lauran yhteiskuva kookosten kanssa) otettu pokkarilla, Canonin g7x:lla ja sillä saa super hyviä kuvia! :-)

   Poista
 2. Siis onko nää otettu tuolla minkä kirjotit tohon kommenttiin? Otitko sittenki kameran mukaan vai oonko ihan pihalla? :D Tulin vaan sanomaan, että ihan hullun upeita nämä!!! Pakko tulla vielä aamulla ihastelemaan uudelta hyvänäyttöseltä läppäriltä <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Ja joo otettiin sittenkin järkkäri just sen takii että myös tällasia kuvia sais otettua >:D

   Poista
 3. Eikä mitä kuvia! Upeita! Nauttikaa nyt lomasta ja lämmöstä :)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  vaikuttaa et elätte tosi "leveesti" siellä (siis mitä rahankäyttöön tulee). Kiinnostaisikin tietää miten olette budjetoineet pitkän matkan, kun aamupalaankin menee terveyskahviloissa 20e (mikä on PALJON Thaimaassa!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Välillä me käydään vähän leveemmin syömässä juuri tuon kaltaisissa paikoissa, ja usein syödään lounaaksi kahden euron lounas ja tälläkin hetkellä saadaan tehtyä ruokaa omilla kämpillä :) Ollaan suunniteltu budjetti siten, ettemme joudu elämään pienimmällä mahdollisella budjetilla, vaan voimme nautiskella myös spessujutuista, kuten juurikin näistä terveysaamiaisista, hieronnoista yms. :) Kun suurimman osan ajasta pihistää, voi välillä myös panostaa.

   Poista