perjantai 10. helmikuuta 2017

Tilannecheck | Työkuvioita, juhlien järkkäilyä ja kiirettä

Hei vaan ja rentoa perjantaita kaikille tasapuolisesti!

Edellisestä postauksesta onkin jo hujahtanut mun mittakaavassa pieni ikuisuus. Olen monta kertaa halunnut tehdä tänne uutta postausta, mutta viikon kiireet ovat painaneet päälle ja iltaisin olen blogihommien sijasta joutunut joko rentoutumaan telkkarin ääressä tai vaihtoehtoisesti hoitamaan rästissä olevia työhommia pois alta. Mutta täällä ollaan taas ja ihan vaan pienen tilannekatsauksen merkeissä!
Varmaan muistatte, että maanantaina aloitin työt mun vanhassa harkkapaikassa ja tittelinä niinkin hieno kuin projektikoordinaattori. Itsehän luulin olevani 'vain' assistentti, mutta positiiviseksi yllätyksekseni tulen tekemään paljon muutakin kuin vain assistentin tehtäviä. Mahtavaa! Tällä viikolla en ole kuitenkaan päässyt tekemään mitään sen kummempaa, kuin hoitamaan käytännön asioita. Tietokoneen päivittämistä ajantasalle, uusien työintrojen käyttöönottoa, hallinnollista perehdytystä sekä pieniä porkkanoita siellä sun täällä pitkin viikkoa. Tämä viikko oli tämän uuden duunin puolesta pehmeä lasku työelämään, mutta ihan hyvä niin, sillä toimistoajan ulkopuolella mulla onkin riittänyt aika paljon puuhasteltavaa.

Muutamat asiakaskuvaukset, kuvien editointia, PING -Helsingin tietoturva-, sekä vihapuhe -seminaaria (tästä kuulette lisää myöhemmin), elokuva ensi-iltaa (joka kuitenkin tyssäsi pieneen aikataulusekaannukseen ja itse leffa jäi näkemättä), Elloksen aamujoogaa ja muuta pientä aktiviteettia. En edes muista, milloin olisin ollut viimeksi näin työllistetty ja täyteenbuukattu, mutta sehän on vaan ihan positiivinen ongelma, mikäli yöunet ja ruokarytmit saa pidettyä kurissa. Yöunista en ole tinkinyt, mutta valitettavasti ruokapuoli on jäänyt vähän taka-alalle ja näin ollen mun täytyykin skarpata siinä ensi viikosta eteenpäin. Paljon on ollut hommaa, mutta onneksi kaikki on ollut tosi kivaa puuhasteltavaa! 
Tänään en suinkaan ehdi loikoilemaan sohvalla, vaan ohjelmassa on vielä porkkanakakun leipomista ja kämpän siivoilua, sillä järjestän huomenna synttärijuhlat näin hieman jälkikäteen. Tosiaan täytin vuosia jo joulukuun puolella, mutta halusin vielä kokoontua isommalla porukalla yhteen, kun itse synttäripäivä tuli vietettyä pallon toisella puolella. Valitsin ajankohtaan sopivan ystävänpäivä-teeman, ja tänään tuli vähän innostuttua rekvisiittaostoksilla... Jos haluatte nähdä lisää meininkejä juhlista, kannattaa pistää mun snäppi (katasti) seurantaan, sillä sinne tuun varmasti päivittämään enemmän huomisista fiiliksistä! Oon pahoillani, että oon tosi huono päivittämään Insta storya, sillä tiedän ettei kaikki käytä Snapchattia. Tarkoituksenani on kuvata huomiselta vlogia, joten ei hätää - meininkejä tulossa myös snäpin ulkopuolelle! 

Nyt mä piiskaan itseni ylös tästä sohvalta (johon kyllä ihan mieluusti jäisin loikoilemaan) ja lähden valmistamaan tätä vegaanista porkkanakakkua. Muistin juuri, että unohdin ostaa yhden ainesosan, eli kauppareissu kutsuu... 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

1 kommentti: