keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Feikki muija

Huhheijaa!

Tuntuu siltä, että viimeinen kuukausi on mennyt ihan jossain sumussa. Uudet työt, kouluhommat siinä sivussa, kaikkien alkuvuodesta sovittujen menojen hoitaminen, sairastelu ja kaiken maailman kissanristiäiset siihen päälle. Välillä on tullut juostua 12 tuntia vuorokauden sisällä ja toisina päivinä (koko viime viikko) tuli maattua neljän seinän sisällä maailman rasittavinta flunssaa sairastaen. Vihdoin arki näyttää tasoittuvan ja pääsen tervehdyttyäni rakentamaan taas niitä kaivattuja rutiineja puuhastelujeni ympärille.
Eilen oli kyllä ihan hirveä päivä. Olin nukkunut huonosti ja noh, sanottakoon että eilinen oli kuukauden pahin päivä. Kyllä te naiset tiedätte. Kaikki ärsytti, siis ihan maailman pienimmätkin asiat. Likaiset hiukset, turvonnut vatsa, väsynyt olo, maksamattomat laskut, huuliherpes (parasta saada tämä ihanuus kaksi kertaa parin viikon sisällä), kokonaisvaltainen ällö ja ruma olo... Pienetkin vastoinkäymiset tuntuivat maailman isoimmilta ja kotiin päästyäni rojahdin sohvalle itkemään ja raivoamaan sitä, kuinka vihaan olla nainen. Huhhuh! Harvemmin oon ihan näin hormonihöyryissä, mutta sitten kun sille päälle satun, on päivä mun ympärillä aikamoisen räjähdysvaarallinen.

Miksi kerron tämän teille? Haluan muistuttaa teitä, että meillä kaikilla on huonoja päiviä. Vaikka mäkin yritän aina pysyä positiivisena, on välillä niitä hetkiä kun haluaisi vaan huutaa koko maailmalle haista paskaa ja heilutella finkkua. Sitä en oikeasti tee, mutta tiedättehän. 
Uskoisitteko, että näm kuvat on otettu eilen, tänä kuukauden veemäisimpänä päivänä? En kyllä uskoisi minäkään, mutta kyllä se vaan niin on. Mulla oli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että haluaisin saada uusia kuvia tänne blogiin (aika harvassa ovat nykyään ne hetket), joten halusin hyödyntää tilaisuuden ja kaverin kanssa sovitut treffit huonosta päivästä huolimatta. Kyllähän se vähän piristi nähdä ystävää, tottakai, mutta suoraan sanottuna nämä kuvat ovat aika feikkejä. Aluksi ei meinannut tulla yhtäkään onnistunutta kuvaa ja olisin halunnut luovuttaa. Onneksi Liisa oli sinnikäs ja sai kuin saikin napattua musta kivoja otoksia :) 

Blogeissa kaikki ei ole aina sitä miltä ensisilmäyksellä saattaa vaikuttaa. Matcha-latte oli hyvää, mutta muuten kuvaustilanne ei ollut sieltä harmonisimmasta päästä.
photos: Liisa
edit: me

Toivottavasti tänään on onnistuneempi päivä - teen ainakin kaikkeni sen eteen! Päivästä on tulossa pitkä, mutta toivon mukaan iloinen ja aktiivinen. Pääsen vihdoin mukaan Adidas runners-projektin juoksulenkille ja muutenkin tutustumaan meidän porukkaan. Olen siis mukana tämän kevään juoksutiimissä ja keväämmällä lenkeistä tulee avoimia teille kaikille - olkaahan valppaina, mä ilmoittelen kyllä kun näin on :-)

Ihanaa päivää kaikille! Pidetään lippu korkealla, vaikka välillä päivät lätkii sadalla kärpäslätkällä päin kasvoja - aina tulee uusi päivä ja uusi mahdollisuus.

Pus <3

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus, hienoa että joku kirjoittaa rehellisesti! Välillä tuntuu että on yksin tuollaisen olon kanssa, mutta eihän se niin ole :)

  VastaaPoista
 2. Ihana rehellinen postaus Kata ja on on muuten aivan ihanat kuvatkin! You so pretty ;) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana ku kirjotit tästä! Ja nää kuvat on tosi kivoja, mutta niin se vaan on ettei kuvat kerro kaikkea :) Ja hyvä kuvaaja, kuvattava yms kaikella voidaan vielä tarkoituksellakin kertoa jotain aaaivan muuta kuin mikä tilanne on oikeasti.. Mielenkiintoisia juttuja.

  VastaaPoista
 4. Mä vilkuttelen täällä koska joo siis minä jos kuka tiedän tuon fiiliksen every kuukausi..... Että joka kuukausi on olo juuri tuollainen ja kaikki vituttaa ja vatuttaa, yleensä tuo kestää sen kolmisen päivää ennen ku olo freesiytyy, - ollappa nainen! Niinpä! Mutta niin ihania ja freesejä kuvia ja siis äää AINA ku mä nään noin sun hiukset niin teksi niiiiiin mieli leikata ittellekki, mut mut saas nähä uskallanko... XD Ja toivottasti tää päivä oli parempi? Mut niinhän se on ettei ne kaikki päivät vaan voi olla yhtä hattaraa ja onnistuneita hiuspäiviä. Pusuja <3

  VastaaPoista
 5. Ihana kata <3 näistä jutuista on tärkeää puhua, kaikki ei aina todellisuudessa ole hyvin vaikka kuvat ja sosiaalinen media antaa usein niin ymmärtää!

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/02/yogaa-vohveleita-ja-uusia-tuttavuuksia.html

  VastaaPoista