sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Omat Instagram-suosikit

Instagram, oi Instagram.. Paikka, josta löytää päivä toisensa jälkeen lukemattomat määrät upeita inspiraatiokuvia. Paikka, jossa voi rakentaa itselleen ja persoonalleen sopivaa feediä sekä seurata itsensä samanhenkisiä tyyppejä. Sanomattakin selvää, että tää kyseinen sovellus on ihan mun suosikki! Jo jonkun aikaa Instagram-feed on ollut mulle tosi tärkeä asia ja haluan panostaa siihen. Ja tässä taustalla on vaan puhtaasti se, että haluan sen näyttävän kivalta ja tulen tosi iloiseksi aina, kun siinä onnistun! Sanotaanko, että sovelluksesta on tullut mulle sellainen kiva pieni harrastus, joka ei vie liikaa aikaa arkipäivienkään vilskeessä ja siksi sitä on kiva päivitellä niin usein kuin mahdollista.  


Yksi iso syy sovelluksen huippuuteen ovat kanssasomettajat! Tällä hetkellä seuraan 800 tyyppiä ja ihan päivittäin saan lisää inspiraatiota - liittyi se sitten ruuanlaittoon, pukeutumiseen tai vaikkapa valokuvaamiseen. Uskon, että ilman omia inspiraationlähteitäni mun feed näyttäisi aika erilaiselta. Kun näkee paljon erilaisia feedejä, oppii uusia juttuja ja näkee mikä näyttää kivalta ja mikä ei. 


Tässä ensimmäinen setti mun omista suosikeista! En lähde näitä tai seuraaviakaan sen tarkemmin esittelemään, sillä näitä mun lemppareita yhdistää aikalailla samat jutut. Tykkään elämän makuisista kuvista. En halua liian siloiteltua ja järjesteltyä meininkiä, vaan aitoja hetkiä sekä vaihtelevuutta. Kiinnostun jostain tilistä välittömästi, jos siellä on käytetty kuvaamiseen mielenkiintoisia kuvakulmia, hyödynnetty valoja ja varjoja tai muuten vaan tuotu jotain tosi omannäköistä vibaa. Ruokatilejä mä seuraan varmaan monia kymmeniä ja tajusin, että ne kaikki ovat keskenään tosi samankaltaisia. Tässä kuitenkin muutama esimerkki mm. ihanista ruokafeedeistä! Mä aina haaveilen tekeväni jotain mielettömiä ruokakuvauksia täällä yksikseni, mutta aika harvoin pääsen puusta pitkälle. Tekisi kyllä mieli skarpata tässä asiassa, sillä mä rakastan ruokakuvia yli kaiken! Jotenkin siinä ehkä tyssää se, ettei mulla ole valmiina hienoja rekvisiittoja ja kuvia pitäisi sitten suunnitella ja ostaa rekvejä ja vaivautua :-D Heh. 


Mulle saa jakaa omia lemppareita Instagramista! Aina on mukava löytää uutta seurattavaa :) Olisi myös mukava kuulla, mikäli löysitte tästä uutta seurailtavaa!

Ps. Mut löytää Instagramista nimellä katarinaruusu!

6 kommenttia:

 1. Vitsi tässä tuli paljon ihan tuntemattomia tyyppejä mulle joiden kuvat näyttää u p e i l t a! (Mutta niin näyttää kyllä sunkin. ;)<3)

  www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä et sait uutta inspistä ;-) Kiitos samoin <3

   Poista
 2. Moikka! Aina tasaisin väliajoin eksyn sun blogiin, mutta sitten huomaan lukemisen olevan lähes mahdotonta. Luen hyvin usein blogeja kännykällä, ja sä et ole varmaankaan laittanut mobiiliversiota tästä mahdolliseksi... Mobiiliversio helpottaisi valtavasti, nyt pitää rullailla sivun reunasta toiseen, kun näytössä näkyy kerralla korkeintaan viisi sanaa :D
  Ja muuten, sun instagramia jo pidempään seuranneena haluun kans sanoa, että superihania ja inspiroivia kuvia otat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, harmi kuulla! Kyllä mun blogin pitäisi puhelimella toimia ihan normaalisti, mulla ainakin toimii. En ole muiltakaan kuullut, että olis ongelmia - täytyy nyt selvittää tää asia :O Kiitos kun sanoit tästä! Ja kiitos kovasti, kiva kun seurailet <3

   Poista
 3. Mä en oikein ole vielä keksinyt mitään yhtenäistä linjaa mun feediin, joka tavallaan ärsyttää joskus, mutta pääsääntöisesti en vaan stressaa koko asiasta. Periaatteessa voisi ehkä päivittää instaan pelkkiä futiskuvia, mutta se ei silti takaa sitä, että ne olisivat linjassa toisiinsa tai edes samanvärisiä. Joka kerta on eri valo, kun kuvaa :P Mun feedi: https://www.instagram.com/marihietala/

  VastaaPoista
 4. Hei kyllähän bloppshopblog ois pitänyt olla tässä ;) Sitä "joudut" seuraamaan opettajan roolissa ;) Ihana sinä <3

  VastaaPoista