sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kel onni on se onnen kätkeköön

Helou!

Mä olen jotenkin aina miettinyt niin, että jos menee hyvin, sitä ei saa hehkuttaa. Sitä ei saa hehkuttaa suomalaisen mentaliteetin vuoksi, jolloin omista asioistaan positiiviseen sävyyn puhuvat leimataan ylpeilijöiksi tai ylimielisiksi. Hehkuttaminen on kiellettyä myös siksi, että taikauskoisena luulen asioiden menevän heti päin mäntyä, kun on elämäntilanteeseen tyytyväinen ja sanoo sen ääneen. 


Nyt kuitenkin aion sanoa sen: Mulla menee hyvin. Ihan pirun hyvin, jos totta puhutaan. Sain juuri tietää, että osa-aikainen työsopimukseni saa jatkoa syksystä eteenpäin. En vielä tiedä yksityiskohdista, mutta toivottavasti saamme solmittua mulle ihan vakituisen työsuhteen kyseiseen toimistoon. Tätä asiaa ollaankin jo jännäilty koko kevään ajan, kun en ole tiennyt, onko mulla töitä syksyllä! Kaiken lisäksi oon tykännyt mun duunista tosi paljon ja oon super super super iloinen tästä uutisesta. 


Muutenkin hommat rullailee tosi hyvin ja mulla on ollut aika hyvä fiilis päivästä toiseen. Aloitin perjantaina Dancehallin intensiivikurssin ja on jännittävää, sekä inspiroivaa kokeilla jotain täysin uutta ja ihmeellistä. Kurssilla on vain minulle tuntemattomia ihmisiä ja se on tällä hetkellä mun ihan oma juttu, siellä mulla on omaa aikaa. Kurssi kestää toukokuun ajan ja katsotaan, mitä keksin sen jälkeen - toivottavasti tykästyn kyseiseen lajiin ja haluan jatkaa sitä! 

Nyt tuntuu pitkästä aikaa siltä, että elämä on hyvin balanssissa. Hitto, miten hyvältä se tuntuukaan.

edit: Minä

Tänään oli ihana päivä, kun lähdettiin lyhyellä varoitusajalla Nellin kanssa stadiin kiertelemään ja kuvailemaan. Kelloa ei vilkuiltu, puhelinta ei selattu, vaan niiden sijaan nautimme aurinkoisesta ilmasta, kävimme hakemassa ruokaa ja söimme ne ulkona, lähdimme hetken mielijohteesta lintsille ja söimme hattaraa ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Meillä oli super hauskaa ja tuntui ihan joltain kesäpäivältä, kun kaikki oli rentoa ja huoletonta ilman mitään aikatauluja. Näitä lisää, kiitos.

Mitkä asiat ovat ilahduttaneet just sua lähiaikoina? Olisi ihana kuulla, mistä sä olet lähiaikoina tullut iloiseksi :)

SOME:
Instagram: katarinaruusu
Youtube: Katarina Ruusu

4 kommenttia:

 1. Hienoa Katariina! Tekee tosi hyvää lukea noin onnellista tekstiä! Miten mahtavaa että kerrot muillekin! Hyvä mieli tarttuu, se on fakta. Ja enpä ihmettelisi, vaikka juuri avoin ja optimistinen elämänasenteesi olisi yksi keskeisistä syistä siihen, että työnantajakin tahtoo pitää kaltaisesi. Toivon sinulle aivan huikeaa onnea ja menestystä edelleenkin. ☀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa kauniista sanoista! Ihanaa kevään jatkoa myös sinne, kiitos kommentista :)

   Poista
 2. ihania kuvia, ihania ajatuksia! onni välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle. olet upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa, ihana kommentti! Mukavaa kevättä sulle <3

   Poista