sunnuntai 6. tammikuuta 2013

DAY 2

Täällä taas, mukanani Lontoon kuvia toiselta päivältä. Kyseisen päivän kuvasaldo on ihmeellisen pieni ja sitten muistinkin.. Sehän olikin shoppailupäivä, eihän siinä nyt ehdi mitään kuvailla! Facebook-statuksenikin mukaan "Astuin Lontoon shoppailutaivaaseen", joka kirjaimellisesti oli juuri sitä! Sekosin kaikissa kaupoissa ja olisi tehnyt mieli ostaa kaikkea turhaakin turhempaa! Ylpeänä ohitin kaikki houkutukset ostaa esimerkiksi siistejä t-paitoja ja sellaisia muita turhia juttuja ja sen sijaan yritin etsiä juttuja mitä olen jo pidemmän aikaa tarvinnut. Niitä sitten löysinkin ja ostosten esittelyä on luvassa myöhemmin!

Taidettiin kierrellä lähes kaikki lempparikaupat eli Forever 21, New Look, Primark ja mitä näitä nyt onkaan. Poikaystävä kulki mun perässä ei-niin-innostunut-ilme naamallaan, mutta eipä tainnut kertaakaan valittaa. Oli herraa pakko kehua, että tosi hyvin jaksoi juosta mun kanssa kaupoilla, hah! En antanut toisen innottomuuden häiritä, vaan nautin pitkästä pitkästä aikaa (lue: siitä oli varmaan viimeksi 3 kuukautta kun olin päässyt kunnolla shoppailemaan, jos edes silloinkaan) ostamaan paljon ihania juttuja.

Shoppailun jälkeen taidettiin ihan vaan mennä taas Vapianoon syömään (tää oli sitten vika kerta, hah) ja sieltä sitten hotelille rentoutumaan. Oli ihanaa, että oltiin reissussa ehkä vähän pidempään mitä kaupunkilomilla yleensä ollaan, niin oli aikaa myös vaan chillailla hotellilla eikä ollut koko ajan nokka tuhisemassa jonnekin suuntaan.

Toinen päivä oli siis aikalailla pelkkää shoppailua. Musta on ihanaa vähän niinkuin 'elää matkaa uudelleen' näiden postausten myötä, mutta samalla tulee todella haikea fiilis. Huomenna nimittäin poikaystävä lähtee armeijan kuritukseen ja vasta tänä aamuna oikeasti tajusin sen. Nyt on ollut niin paljon tekemistä, etten ole ajatellut koko asiaa. Eihän se maailmanloppu ole, mutta muuttaa arkea huomattavasti varsinkin nyt, kun ollaan totuttu näkemään yhä useammin. Onko siellä muita kohtalontovereita? So sad..

4 kommenttia:

  1. TÄÄLLÄ kohtalotoveri. Ei sitä ennen joulua aatellu että 7.1. oikeesti koittaa. Menny taas jälleen kerran tosi ja liian nopeesti aika, mutta toivottavasti menee nopeesti myös se seuraava puoli vuotta. Eikä yhtään sen kauemmin ! :D

    VastaaPoista
  2. täällä on toinen kohtalotoveri ! Vein murun tänää inttiin, ja pahalta tuntu :( ollaan nyt kans totuttu näkemään melkeen jokapäivä ja yhtäkkiä ei nähä kahteen viikkoon. Mutta uskon, että tää ikävä helpottaa ku yrittää vaan totutella tähän tilanteesee :)

    VastaaPoista