sunnuntai 6. tammikuuta 2013

MY MEXICAN PARTY

Eilen juhlittiin kaveriporukalla mun täysikäistymistä vähän näin jälkikäteen ja pakko sanoa, että tästä kurkkukivusta ja väsymyksestä huolimatta ilta oli ihan mielettömän hauska ja onnistunut (tai sitten just noi asiat sen kertookin..). Hyvät ruuat, juomat ja seura takasivat onnistuneen illan ja mitään suurempaa häppeninkiä ei tapahtunut (mitä nyt yks tuolimeni rikki hah) ja kaikilla oli ainakin kuuleman mukaan tosi hauskaa. Illan hostina luonnollisesti säntäilin paikasta toiseen, enkä suurimman osan kanssa ehtinyt pahemmin seurustella mutta eiköhän se aina vähän niin toimi? Nyt selittelyt sikseen, mä alan katsoa Gossip Girliä ja unohdan sen tosiasian että huomenna odottaa taas karmeaakin karmeampi koulunpenkki ja mahdollisesti myös kirjaston lukusessiot. Bye!

2 kommenttia:

  1. Sul on niin ihanat hiukset!! :) Ootko muuten tehny kokonaa uuden blogin vai poistanu vanhat postaukset vai mitä täh? :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitoooos! Siis alotin tän mun yhen kaverin kaa muttaaa se ei oikeen kokenutkaan juttua ihan omakseen joten jatkoin yksin :-)

    VastaaPoista