maanantai 4. helmikuuta 2013

FREAK

Tässä nyt vielä näitä vihoviimeisiä Lontoon kuvia, jotka ovat jääneet tänne tietokoneelle lojumaan. Vihdoin ja viimein sain näitäkin muokkailtua! Kamala ikävä vaan tulee tuonne, kun näitä kuvia kattelee. Toi päivä meni ihanasti aamukahvitellessa, shoppaillessa (♥) ja illalla kruunattiin meidän matka yhden Michelinin ravintola Hakkasanissa syömällä. Ihan mieletön kokemus kaikin puolin; aivan jumalaista aasialaista ruokaa, upea paikka ja ihanat ihmiset. Noniin ja nyt mun sydän itkee verta, kun tuli himo niihin ruokiin. Tottakai.. Mutta siis, ruuiltaan samantyylinen mesta kuin helsinkiläinen ravintola Gaijin.

Eipä siitä sitten enempää, kun ei aivot jaksa enää muistaa tapahtumia niin pitkälle asti. Pyydän teiltä nimittäin apua. Mulla on taas iskenyt totaalinen inspiraatiopula tän blogin suhteen, enkä tiedä mitä mitäis tehdä. Haluaisin kirjoittaa, mutta haluan kirjoittaa jotain, mitä tekin jaksaisitte lukea. Välillä mun on vaikea asettua lukijan rooliin ja miettiä, että onko postaus oikeasti edes kiinnostava. Mä en ole edes arkipäivinä mitenkään ihmisen näköinen, joten musta ei hirveesti kuvia oteta. Toisaalta nyt kun on koulu loppu, siihenkin asiaan voisi tulla muutos. Sitten on taas sen kysymyksen vuoro, että kukakohan musta niitä kuvia ottaa.. Plaah, ärsyttävää.

Teillä on nyt mahdollisuus vaikuttaa blogin sisältöön (tai sisällöttömyyteen, jos ette auta!).Pyydän siis vilpittömästi, että vastaisitte näihin kysymyksiin:

1. Mikä on blogissa hyvää/huonoa?
2.Yksi tai useampi toivepostaus, jonka haluaisit blogista lukea
3.Vapaa palaute minulle :-)

Olisin todella kiitollinen jos jaksaisitte vastata! Haluan nimittäin kehittää blogia parempaan suuntaan, mutta tarvitsen siinä teidän apuanne!

Kiitos ♥

13 kommenttia:

  1. 1. hyvää: kuvat on aina ollu kiinnostavia ja on edelleen ja osaat tosi kivasti muoksia noita! huonoo: se että teksti on yhtenä pötkönä, ois kivempi lukee kuvien välissä :---)
    2. päivä kuvina tai videolla :------)
    3. oot ihana ja tykkään sun blogista älytsisti, yks parhaimmista!! :----------)

    VastaaPoista
  2. 1. +kirjoitat mielenkiintoisesi ja niitä lukee mielellään
    +kuvat ovat kauniita ja laadukkaita
    -toisinaan kaipaa teksteihin sen jonkin punaisen langan, edes ihan pienen juonen, joka kulkee tekstissä (olipas sekavasti selitetty..)
    2. Olisi kiva lukea esimerkiksi tulevaisuudenhaaveista.
    3. Olet todella kaunis sulla on ihanat hiukset! Pidän myös aitoudesta, joka huokuu tästä blogista! :)

    VastaaPoista
  3. 1.Paljon kuvia, asukuvien lisäks muitaki :) tykkään ku välillä höpöttelet enempi kiva kuulla sun kuulumisia ja toisinaan kirjotat lyhyesti ja ytimekkäästi :) 2.miten valmistaudut yo ja mihin haet? Ylppärimekoista? Arkimeikki ja arkikampauksia?

    VastaaPoista
  4. 1. hyvää: sun kuvat on hyvälaatusia! tykkään sun kirjotustavasta ja tää ulkoasu on kiva:) ja postaukset on myös sopivan pitusia!

    2. päivä kuvina tai videolla vois olla kiva!

    3. oot ihan superkaunis!! ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä:>

    VastaaPoista
  5. 1.En oo kovin kauaa vielä kerennyt lukea, mutta ainakin sulla on hyviä sellasia selkeitä kuvia! Eikä oo sellasia sekemetelisoppapostauksia jossa ois kaikki sekasin. Nii ja tää ulkoasu on tosi kiva, erilainen!
    2. Joku liikuntajuttu, kun jos oot nyt innostunut :-) ja esimerkiks joku lempivaateyhdistelmät, tai sit ihan sellai lempi-postaus mihin kuvaat kaikkia sun lempijuttuja!
    3. Tää on tosi kiva kun tää ei oo niin sellanen massablogi, ehkä just tän ulkoasun takia! Ja tosi kaunis oot :-)

    VastaaPoista
  6. 1. Tää ulkoasu on mun mielestä aivan ihana! klassinen ja selkeä, kuvat on kans täydellisiä :-)

    2. päivä kuvina, treenaus kuvia (!!) ja asukuvia

    3. rrrrrrakastan tätä blogia! jatka samaan malliin ! <3 ps. tsemppii kevään kirjotuksien lukemiseen :-)

    VastaaPoista
  7. 1. Sun kuvat on aina superlaadukkaita ja kivasti otettuja :) Lisäks yhdyn aiempiin kommentoijiin: tää ulkoasu on tosi kiva ja selkeä! Huonoja puolia en kyllä keksi :D

    2. Videopostauksia on aina kiva katsella :) Koulujutut on tottakai kiinnostavia kun oon ihan samassa tilanteessa ja lisäks sun treenijutut ja matkapostaukset on tosi mielenkiintosia!

    3. Sun blogi on ihan huippu!! :) Miten oot muuten pärjäillyt inttileskeyden kanssa? Mulla ei ainakaan oo mitään herkkua, poikaystävä koko viikon nytkin metsässä ilman puhelinta ja lauantaina vasta tulee :( Tsemppiä ja jakseluita lukemiseen ja inttileskeyteen!

    VastaaPoista
  8. ei tartte olla mitään ihmeellistä :) tosin vihaan käynnykuvia. Mut teksti on mielenkiintosta! Tuu kertoo mitä kuuluu ja laita vaikka paavo pesusienen naama kuvaksi :P

    VastaaPoista
  9. Taisin ekan kerran eksyä blogiisi, joten en nyt tähän kyselyyn osaa tarkasti vastata. Yleisesti tykkään, että blogissa on paljon asukuvia :)

    Tulin siis kommentoimaan tuota sun laukkua, se on ihana!! :)

    VastaaPoista
  10. 1.
    + usein postauksia
    + paljon hyvälaatusia kuvia
    + kivoja tekstejä
    - jokasta tekstimaratoonia ei tuu lukastuu läpi

    2. kuvanmuokkauspostaus, abipostaus (lukuloma/ylppärit/kun koulu loppuu-paniikki, esim kertoisit vähän omista jatko-opintosuunnitelmistas tai aiotko pitää välivuoden jne), inttileskipostaus, päivän asuja enemmän :)

    3. tykkään hirveesti sun blogista kun tästä oikeen huokuu postitiivisuus!

    VastaaPoista
  11. Kiitos hurrrjasti kommenteista <3 Sain jo monia kivoja vinkkejä, joita aion jo tässä ihan lähiaikoina toteuttaa. Kiitos superisti! :-)

    VastaaPoista
  12. Vitsi miten ihania kuvia ja tooosi ihana blogi, sait uuden lukijan! :-) tykkään ihan hirmuna!

    http://o-something.blogspot.com/
    kurkkaa :)

    VastaaPoista