keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

LITTLE QUESTIONS

IMG_7238 IMG_7233
Moi taas! Oon ajatellut tätä omaa blogia paljon. Tykkään tosi paljon kirjotella tänne kaikkea maan ja taivaan väliltä - toisena päivänä toista ja seuraavana toista. Oon myös miettinyt, että onkohan tää mun blogi vähän liian sekava. Sellanen, mistä ei saa kunnon otetta. Asioita sinkoaa sieltä sun täältä ja alan itsekin jo mennä vähän sekaisin omista ideoista ja ajatuksista!!

Siksi mulla on teille muutama kysymys, joihin toivon teidän vastaavan; pitkästi tai lyhyesti. Kaikki vastaukset helpottais mun oloa tän jutun suhteen ja auttais mahdollisesti kehittämään parempaan suuntaan :-)

1. Millaisia postauksia kaipaisit blogiin enemmän? 
2. Hyvät puolet blogissa tällä hetkellä? 
3. Vapaa palaute! 

 Olisi ihanaa, jos mahdollisimman moni viitsisi tähän vastailla, kiitos jo etukäteen <3

11 kommenttia:

 1. 1. TREENIPOSTAUKSIA! oot niin inspistä antava ihminen treenauksen suhteen! Ja olis kiva myös esim kuulla sun tän hetkisiä treenimusa lemppareita aina silloin tällöin! ;-)
  2. Ulkoasu on täydellinen ja selkeä. Kirjoitat paljon, muttet höpise turhia ja postaustahti ehdottomasti! Myös tarkat ja hyvinotetut kuvat :-)
  3. Oot yksi mun lempparibloggaajista ja vaikutat niin ihanalta ja positiiviselta ihmiseltä! Keep up the good work!! <3<3

  VastaaPoista
 2. 1. Ei tule mieleen mitään tiettyä postaustyyppiä, mutta tykkään tosi paljon sellasista arkijutuista :) ehkä joku päivä kanssani tai vaihtoehtoisesti joku syvällisempi juttu voisi olla kiva vaihteeksi :)
  2. Olet todella mukava ja samaistuttava, blogin ulkonäkö on tarpeeksi selkeä. Itse pidän siitä, että kirjoitat niin monipuolisesti juttuja, vaikka se jostakin olisikin sekavaa :)
  3. On ollut tosi kiva, kun olet postaillut viime aikoina useammin:)

  VastaaPoista
 3. 1.Sun treenipostaukset antaa paljon inspistä joten niit ei oo koskaan liikaa! Ois myös kiva jotain sellasia ruoka postauksia missä ihan kädestä pitäen selität miten oot tehny sen. Varsinkin kaikista treenaamista tukevista aterioista ja herkuista.
  2.Tihentynyt postaustahti on tosi kiva. Ja tällähetkellä sun blogin parhaita puoli on sen aitous ja monipuolisuus. Musta ainakin on kiva lukee postauksia laidasta laitaan.
  3. Tällähetkellä sun blogi on mun lempi blogi! Älä tee ainakaan mitään suuria muutoksia postaus tyylissä tai sisällössä. Sun blogi on ihana koska se ei ole kaupallistunut liikaa ja asia on monipuolista!

  VastaaPoista
 4. 1.lisää videoita :) ja enemmän postauksia :D
  2. upeita kuvia ja hyvälaatusia, ihanaa aitoa elämää
  3. oot upee!

  VastaaPoista
 5. 1.Asuja ja treenejä :)
  2. Kokonaisuus, ei se ole millään lailla sekava tää blogi vaa vaikken sua tunne nii blogin kokonaiskuva on mulle ainaki et ois persoonallinen ja sun näköses :)
  3. Oot huippu jatka samaa mallii! Et usko miten säikähin jo alussa ku rupesit tossa jotain pohtimaa ki pelkäsit et lopettaisit bloggaamisen vaik eilen luin toisen postauksen mis kerroit et motivaatioo riittää

  VastaaPoista
 6. Ykköskohtaan en oikein osaa sanoa mitään,koska sun blogi täyttää aika hyvin mun tarpeet :) Tosi monipuolisia postauksia ja on tosi kivaa,että postaat tiheään tahtiin! Mä en ainakaan ole huomannut mitään,että onpas tosia sekavia postauksia. Jatka samaan malliin niin hyvää tulee :)

  VastaaPoista
 7. 1. Videopostaukset on kivoja, ihan pelkät höpöttelyvideotki :) ja treenipostaukset kiinnostaa
  2. Postaustahti on sopiva ja kirjotat tarpeeks muttet kumminkaan liikaa ja sun kuvat on ihania :) kaikista tärkein juttu -hyvä ettei tää sun blogi oo kaupallistunu (melkein kaikki blogit on täynnä mainoksia, en tykkää :D)
  3. Vaikutat aidolta ja ystävälliseltä ihmiseltä joka huomioi myös muut ihmiset :) ja hei älä muuta tätä blogia liikaa -tää on huippu just tälläsenä monipuolisena! :)
  -noora

  VastaaPoista
 8. 1. Video-, matka- ja ostospostauksia ei voi olla liikaa :D
  2. Kuvat on kvoja ja hyvälaatuisia, kivoja matkapostauksia
  3. On kivaa jos blogista löytyy monipuolisia postauksia :)

  VastaaPoista
 9. Mäki tykkään aika paljon sun nykysestä bloggaustavasta, eli postaukset kaikenlaisista arjen jutuista (treenaaminen, perushengailu, kaverit ja poikkis, shoppailut yms) on parhaita! Mun mielestä sun blogin vahvuus on just toi monipuolisuus ja värikkyys, tää on just sitä lifestylea :--) Se on ihan kiva, ettet oo keskittynyt mihinkää yhteen tiettyyn juttuun. Kirjotat musta kivasti ja rennosti, ei oo mitenkään sekava meininki, just keep it going this way kata!

  VastaaPoista
 10. 1. Tykkään hirmuisesti ihan arkisista postauksista, joissa kerrotaan ihan vaan kuulumisia, mutta myös syvällisemmät mietteet kiinnostavat.
  2. Yksi parhaista puolista on ainakin kuvat ja epäkaupallisuus :D Vaikutat myös hirmu aidolta ja helposti samaistuttavalta ihmiseltä.
  3. Blogisi kuuluu ehdottomasti lemppareihini! :) Silloin kun pidit taukoa niin jäin kaipailemaan blogiasi, niin ei tapahdu monen kohdalla :D

  VastaaPoista
 11. 1 asu-, kosmetiikka- ja hiustenlaitto postaukset on parhaita :) ja ihan arkijutut mitä oot tehny on huippuja!
  2. postaustahti! ja se että on paljon kuvia, kirjotat sopivan paljon muttet mitää turhaa höpsötystä ja muuten se että kerrot henkilökohtasista mielipiteistäs ja vaikutat muutenki aidolta ja iloselta ihmiseltä :)
  3. oot mun lemppariii ja tosi kaunis hihii!

  VastaaPoista