sunnuntai 11. elokuuta 2013

SHOPPING DAY!!

IMG_8294
neule Lindex, paita Guess, housut Virosta, laukku Liu Jo, kengät Andiamo
IMG_8298 IMG_8307 IMG_8299 IMG_8309

Otsikostakin päätellen tänään oli siis se kuuluisa shoppailupäivä, joka kavalasti seuraa monia juuri palkkansa saaneita (am I right?). Mulla oli paljon hankittavaa ja löysinkin ihan super kivoja juttuja, just stay tuned, esittelyjä myöhemmin! Oli muutenkin ihana hengailla Jossun kanssa pitkästä aikaa kaupungilla ja käytiinhän myös Piknikissä haukkaamassa herkkupatongit.

Mulla on ihan mummofiilis. Eilen työkaverit houkutteli mua ulos töiden jälkeen, mutta olin niin väsynyt, että tyydyin vaan tortilloihin ja pariin valkoviinilasilliseen hyvässä seurassa, kymmenen jälkeen kotiin nukkumaan. Tänään taas pyydettiin baareilemaan, mutta töissähän tämäkin ilta meni ja mua houkuttaa tällä hetkellä enemmän toi vieressä pehmeenä oleva sänky, kuin mikään baarissa riehuminen ja alkoholilla läträäminen. Mieluummin oon selvinpäin ja herään aamulla ilman huonoa oloa ja väsymystä. Mä oon vasta 18, eikö mun pitäis tykätä ulkona riehumisesta :-D?? No ei, lompakko, maksa ja maha kiittää. Eipä taida edes siellä ruudun takana pahemmin tyyppejä olla tähän aikaan lauantai-iltana? Noh, jos löytyy niin kertokaahan mistä kiikastaa - ootteko yhtä vanhuudenhöperöjä kuin mä!?

Mummo lähtee nyt nukkumaan ja huomenna mökille, jihuu!

5 kommenttia:

 1. Haha mulla ihan sama juttu, mieluummin käyn ajoissa nukkumaan ja herään sitte myös aikasin. :-D

  VastaaPoista
 2. Sama juttu! Oon täyttäny tän vuoden alussa 18, ja välillä tuntuu, että "pitäisi" riekkua ympäriinsä vähintäänkin joka viikonloppu,ettei nuoruus "valuisi hukkaan", mutta välillä sitä vaan haluaa istua kotona :D Eiköhän sitä ehdi juhlia ihan tarpeeksi tämän elämän aikana;) Viimeyönä kaverit oli baarissa, ja mä tein ihan vapaaehtoisesti kotona äikäntehtävää.. Eikä yhtään harmita, nyt on stressiä siltä osin vähän lievennetty!

  VastaaPoista
 3. Haha mul kävi aika samoin ku täytin pari vuotta sit 18 :D eka ihan jeejee baariin baariin ja sit se huuma laantuu niinku missäkin ensirakkaudessa...ite täytin just parikyt ja kyllä sitä taas vauhti on päällä :) Mut tuleehan noita kausia,et ei vaan kiinnosta mikään baareilu ja etenkin jos käy töissä :d eikä se mun mielestä mitenkään outoa ole :)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä! Suurin osa viikonlopuista tekee mieli vaan hengailla kahdestaan poikaystävän kanssa ja jättää baareilut muille. Välillä tuntuu, että oon ihan "mummoutunut", mutta kai tää on ohimenevää :D Ens viikonloppuna pitäis tosin tsempata ja jaksaa kaks iltaa bilettää Weekendissä!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: juuri näin!

  riikka: Jep sama fiilis :-D Mulla ainakin tulee välillä näitä kausia et ei yhtään tee mieli riekkua ja sit toisinaan voisin olla vaik joka viikonloppu jossain!

  elinaple: No joo mulla käyny sama juttu :-D

  Katariina: Joo kuulostaa tutulta! Hei eiköhän se onnistu, mä oon ite töissä koko ens viikonlopun nii en pääse.. :(

  VastaaPoista