keskiviikko 1. tammikuuta 2014

One year ago..

london20 london9 london7 london8 london london4 london6 london3 london1
Juhlittiin vuoden vaihtumista kaupungissa, johon jätin totaalisesti sydämeni - Lontoossa nimittäin. Olen sitä mieltä, että jokaisen täytyisi joskus kokea vuoden vaihtuminen suurkaupungissa, se on nimittäin aivan jotain omaa luokkaansa. Toi meidän matka oli muutenkin kaikin puolin täydellinen ja välillä vaan ikävöin sitä meininkiä siellä todella haikein mielin. Olin niin onnellinen silloin - olin juuri täyttänyt 18 vuotta, mun ja poikaystävän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka ennen herran armeijaan astumista ja kaikki muuten vaan. Ah, take me back.

Tänä vuonna vuosi vaihtui vähän eri meiningeissä. Oltiin Espoossa istumassa iltaa, eikä lähdetty ollenkaan baariin. Mulla oli tosi hauskaa koko illan ajan, paitsi tietysti välillä alkoi ärsyttämään erinäiset pikkujutut. Ammuttiin vähän raketteja, vaihdettiin keskiyön suudelmia, maisteltiin mun pitkään säästettyä erikoisskumppaa ja poltettiin tähtisädetikkuja. Pretty excellent, I think! Tänään ollaankin sitten vaan tilailtu pitsaa ja makoiltu sängyssä elokuvaa katsellen. Nyt ajattelin aloittaa katsomaan Mean Girlsiä piitkästä aikaa. Huomenna luvassa aamuvuoroon heräämistä - o-ou. Saa nähdä miten käy kun oon mennyt tänään vasta aamulla nukkumaan ja herännyt päivällä :-D

Miten teillä sujui uudenvuoden juhlinnat? 

3 kommenttia:

  1. Alkuilta meni tosi kivasti, loppuilta sitten täynnä draamaa.. plääh alkaa kyllästyttään tollaset draamantäyteiset illat, varsinkaan kun ne ei oikeastaan koskaan liity muhun. Uusivuosi on kyllä muutenkin aina vähän yliarvostettu, paljon parempia on kaikki spontaanit illat!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ääh draamailu on aina niin rasittavaa- varsinkin kun itse ei liity niihin mitenkään! Tottahan se on, että parhaat illat ei yleensä liity mihinkään suuriin tapahtumiin :)

    VastaaPoista
  3. Tuntuu et kaikilla on tänävuonna menny uusvuos tosi rauhallisissa merkeissä :D bongasin jostain kuvasta et joit sen aviva skumpan minkä sait multa, eiks ollukki hyvää! :)

    VastaaPoista