sunnuntai 5. tammikuuta 2014

They were three wise men, just trying to have some fun

m4 m m5 m2m1m3Sunnuntai-illan ratoksi tässä nyt vaan muutamia julkaisemattomia kuvia tietokoneen syövereistä. Neljän tunnin yöunien jälkeen mulla on vähän hapokas fiilis. Tiedättekö, sellainen että tekis mieli tehdä jotain, mutta ei vaan kertakaikkiaan jaksa. Mulla on niin fiilistä Dexterin katsomiselle ja hyvän salaatin syömiselle (luittekos, nyt on alkanut vähän tää ruokavalioremppa!). Just sellaista rentoa ja mukavaa. Mulla on muuten paha tapa aloittaa katsomaan tuotantokausia ja lopettaa ne kesken. Tällä hetkellä kesken on O.C ja Breaking Bad, mutta sairaslomalla teki mieli aloittaa Dexterin katsominen alusta alkaen. Haha, onko muilla samaa piirrettä? Jotenkin kaipaan vaihtelua vähän liiankin usein.

Tiedättekö muuten kun on sellainen fiilis, että haluaisi paljon uutta musaa kuunneltavakseen? Mulla on nyt sellainen. Joten olis kiva jos laittaisitte kommentteihin teidän tämänhetkisiä lempparibiisejä, niin pistäisitte hyvän kiertämään! :-)

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

5 kommenttia:

 1. Tosi kivaa kun oot alkanu postailemaan näin usein!
  Mun lemppareita tällä hetkellä on Bastillen Skulls ja Of the night, Ed Sheeranin I see fire sekä noh, myönnettäköön nyt, että Kristalin ja MGn Vihdoin vapaa tuo myös jotenki tosi hyvän menofiiliksen! :3

  VastaaPoista
 2. Klingande - jubel !! Ihana biisi <3

  VastaaPoista
 3. Haha joo toi tuokkareiden kattomisen alottaminen ja kesken lopettaminen on niin tuttua! Itellä kesken nyt varmaan joku 5 tai 6 eri sarjaa. :-D kaikista eniten kuitenkin ärsyttää se kun sit joskus jatkaa jotain ja ei muistakaan enää yhtään mitä on tapahtunut ja joutuu alottaa tyyliin alusta. Sen siitä kai saa kun on ahne!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiva kuulla, koitan pitää tahdin yllä!=) Ooh kiitos vinkeistä, pitää kuunnella!

  Anonyymi: Joo toi on ihana, mut ei löydy vielä mun soittolistoilta - täytynee siis lisätä se :)

  eerika: Haha joo tuttu juttu :D kun mulla tulee aina taukoja niiden katsomisessa ja sitten ei huvitakaan enää katsoa niin sarja vaihtuu :-D

  VastaaPoista
 5. http://pawenblogi.blogspot.fi/2014/01/january-songs.html

  just tein postausta tän hetken lempparibiiseistä! en tiä, minkälainen musa suhun iskee mut tossa ois jotain (-:

  VastaaPoista