maanantai 6. tammikuuta 2014

Mitä haluan saavuttaa vuonna 2014?

Joka paikka on tällä hetkellä pullollaan uudenvuoden lupauksiin liittyviä juttuja ja taitaapi vielä blogeissa pyöriä postauksia liittyen viime vuoden kohokohtiinkin. Itse päätin olla tekemättä sellaista, koska a) olen laiska ja b) en millään voi muistaa kaikkia hyviä juttuja mitä viime vuonna tapahtui, tai edes suurta osaa niistä :-D En ymmärrä miten porukka muistaa kaikki pienetkin kissanristiäiset, joissa käytiin esimerkiksi maaliskuussa! Haha anyways..

 Päätin nyt tehdä postauksen asioista, joita haluan tavoittaa/ tehdä tänä vuonna.
Ensimmäisenä etappina on matkakokemusten rikastuttaminen. Haluaisin päästä reissuun mahdollisimman pian, sillä mitä pidemmälle sitä lykkää, sen epätodennäköisemmäki mahdollisuudet menee. Jos esimerkiksi pääsen syksyllä kouluun ja muutan vaikkapa omaan kämppään, ei taida olla ulkomaanreissuja pitkään aikaan. Siksi haluaisin matkustaa nyt vielä kun rahaa ja aikaa riittää! Suunnitelmissa on jo yksi paikka, mutta jos sinne lähtö ei onnistu, mulla on jo backup plan valmiina! Mä oon kyllä matkustajasielu. Raha täällä kotimaassa ei korvaa mitään, mitä maailmalla kokee.
Aion kokea jotain ennennäkemätöntä!
Edelliseenkin kohtaan liittyen, haluan hakea kouluun ja toivon mukaan myös pääsen sisään jonnekin. Niin hullulta kuin se kuulostaakin - mulla alkaa olla ikävä kouluaamuja ja niiden päivien tuomia rutiineja! En edes enää muista, millaista on herätä seitsemältä kouluun ja päästä loppupäiväksi tekemään muita askareita :-D

Opiskelun vastapainoksi haluan myös muistaa hemmotella itseäni (jos joku ihmettelee, kuinka herkut ja meikkisiveltimet liittyy millään tavalla koulunkäyntiin hah). Välillä kiireen keskellä sitä unohtuu vaan pinkomaan eteenpäin ja jättää oman hyvinvoinnin taka-alalle. Aion ostaa itselleni lahjan kasvohoitoon!
Sitten päästäänkin siihen yleisempään, eli liikunnan ja hyvän olon ylläpitämiseen. Mulla alkoi tänään taas normirytmi ruokailujen suhteen - nyt on herkuteltu ja sairasteltu aivan tarpeeksi. Huomenna starttaa pitkän tauon jälkeen taas salilla käynti. Mä en vaan jaksa odottaa sitä fiillistä mikä tulee hyvän treenin jälkeen, enkä myöskään sitä ei-turvonnutta oloa (tullut lähiaikoina vähän liiankin tutuksi nääs).. Viime vuonna mulla oli tosi hyvä treenimotivaatio läpi vuoden - jopa kesällä treenasin erittäin tosissani, enkä lipsunut ruokavalioista juuri yhtään. Siitä saan kyllä olla ylpeä. Haluan ylittää itseni entistä paremmin kuntosalin puolella!

Mitä sä haluat saavuttaa tänä vuonna? Löytyykö samoja tavoitteita?


1 kommentti:

  1. Itse aion tänä vuonna _syödä terveellisemmin_ sekä saada salilla aikaan enemmän näkyviä tuloksia :) aion myös hankkia itselleni sellaisen työn mistä todella pidän. Haluan myös enemmän viettää ystävieni kanssa aikaa ja sisustaa kodin uuteen uskoon!

    VastaaPoista