lauantai 22. helmikuuta 2014

Marc by Marc Jacobs

Oon jo pitkään kaivannut itselleni kunnollista kelloa. Mähän ostin sellaisen halpiskellon Hollannista ja ei oo jotenkin tullut käytettyä sitä, kaipaisin jotain vähän jämäkämpää. Itse en ole niinkään Michael Korsin kelloista hullaantunut, toisin kuin näistä Marc By Marc Jacobsin vastaavista. Nyt olenkin jo jonkun aikaa harkinnut tilaavani kellon Amazonista, sieltä kun saa aika edullisesti. Nyt mulla on vaan pari kysymystä, joihin pitäis itse keksiä vastaus - tarvitsenpahan vähän teidänkin apuanne!

a) Mua jotenkin vähän hirvittää tilata jotain noin 'suurta' nettikaupasta, josta en ole koskaan tilannut. Jotenkin myös mietityttää sivuston luotettavuus, onko teillä kokemuksia Amazonista? Oletteko tilanneet amerikkalaiselta vai brittiläiseltä sivustolta? Missä ajassa tuotteet on saapuneet ja vastasiko palvelu odotuksianne? Jos saisin vähän vastauksia näihin kysymyksiin, niin olisin ehkä vähän vakuuttuneempi!

b) En tiedä minkä värisen kellon haluaisin! Mua on aina kiehtonut ruusukultaiset kellot - ne on niin kauniita ja jotenkin miellyttää silmää enemmän kuin puhtaan kullan väriset, mutta en tiedä osaanko yhdistellä sen väristä (oikeanpuolimmainen kello). Voisin kuvitella hopean sopivan hyvin sen kanssa, mutta en kyllä enää tykkää hirveästi käyttää hopeaa... Toisaalta taas perus kullanvärinen kiehtois tosi paljon, se onkin jo paljon helpompi yhdisteltävä. Ääk! Onko teillä mielipiteitä? 

Tässä on kolme kelloa, joiden väliltä yritän kuumeisesti valita..
Untitled #7
Kertokaa ihmeessä kokemuksia ja ajatuksia aiheesta! :-)


8 kommenttia:

 1. Mieheni hankki tuon kuvan keskimmäisen kellon ruusukultaisena minulle joululahjaksi. Hän tilasi kellon Keskisen Kellosta. Kuulemma kyseistä kelloa ei heillä valikoimassa ollut, mutta liike sitten ystävällisesti hankki sen maahantuojalta. En valitettavasti osaa sanoa, miten hinnat eroavat ulkomaisista verkkokaupoista, mutta kannattaa toki tehdä tiedustelua asiasta. :)

  Värin valinta on kieltämättä kinkkinen paikka. Huh, onnea valintaan! :D

  VastaaPoista
 2. mun yks kaveri tilailee jatkuvasti amazonilta ja on kyllä kaikinpuolin nopee ja luotettava :) ja ainakin toissapäivänä ku katoin niin members.comilla oli kans noita kelloja -30% :)

  VastaaPoista
 3. Rosekulta viehättää mua eniten! Vaikka perus kultanen onkin paljon käytännöllisempi.. Ite missasin ton membersin alen, sieltä oli kaikki kivat jo loppuunmyyty! No ehkä ihan hyvä vaan.. Michael Kors alea odotellessa :D

  VastaaPoista
 4. amazon on mun mielesta ainakin paljon luotettavampi kuin esim ebay. ja kannattaa lukasta lapi asiakkaiden kommentteja/arvosteluja; niista yleensa tulee ilmi jos on jotain ongelmia kyseisen tuotteen tai myyjan kanssa ja itella on amazonissa sellanen saanto etta en tilaa mitaan mika on saanut <3.5 palaute keskiarvon. mutta oman kokemuksen perusteella ainakin amazon on ihan nopea ja hyva. :-)

  ja toi keskimmainen nayttaa ainakin mun silmaan tosi kivalle! :-)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tilata Briteistä mielummin kuin Amerikasta, koska Euroopan Unioni on tullivapaata aluetta :) On nättejä kelloja! Keskimmäinen miellyttää mua eniten :)

  VastaaPoista
 6. Suosittelen kanssa tilamaan Briteistä ihan vaan rahansäästön vuoksi,mutta myös ajansäästön!
  Mun ystävä oli tilannut pari kuukautta sitten Amerikan Amazonista kameran ja vieläkin odottelee paketin saapumista...Mutta suosittelen myös tiedustelemaan koru-ja kelloliikkeistä noiden kyseisten kellojen saatavuutta!

  VastaaPoista
 7. Niina: Okei, kiitos vinkistä! Aika kiva kun tilasivat ihan sun kellon erikseen valikoimaansa :)

  JennyMerica: Okei, hyvä! Joo mä menin kahdelta sivustolle kun yhdeltä oli avautunut se tarjous, niin kaikki oli jo loppuunmyyty..

  Jannina: Amazonilta saa viel edullisemmin ku sieltä olis saanu nii ei haittaa :-)

  Essi: Okei, kiitti neuvoista :-)! Se on kyl ihana, nyt vaan täytyis päättää..

  Anonyymi: Okei, näin olenkin käsittänyt :) Kiitos!

  Anonyymi: Ohhoh, aika kauan mennyt. Itse oonkin selaillut just tuolta brittien Amazonista noita, kun sieltä vissiin kannattaa tilata :-)

  VastaaPoista
 8. Ota 1!! Niin klassinen ja tosi kaunis, en usko et tulisit ainakaan katumaan värivalintaa :)

  VastaaPoista