lauantai 8. helmikuuta 2014

My new blazer from H&M

canvas canvas2 canvas1
Tässä vähän kuvaa siitä bleiseristä (ja muutenkin päivän lookista) minkä nappasin eilen mukaan hennesin alennusrekistä. I like very much, just tällaista pidemmän mallista bleiseriä olen jo pitkään halunnut ja itse asiassa olenkin jo pitkän tovin tiiraillut tätä samaista bleiseriä jo normaalihintaisena. Ei tarvinnut kauaa miettiä, ostanko tämän vai en. Mulla on ollut jo eräs toinenkin valkoinen bleiseri, mutta se on paljon lyhyemmän mallinen. Nyt pystyn yhdistelemään asuja paljon paremmin :-) Olen muutenkin yrittänyt nyt kerätä vaatekaappiini vähän enemmän klassisen tyylisiä vaatteita ja olenkin ihan hyvin onnistunut siinä!

Miltäs bleiseri ja asu muutenkin näyttää teidän silmään?


11 kommenttia:

 1. Tosi kiva bleiseri ja vautsi miten kauniina oot ollu liikenteessä!! :)

  VastaaPoista
 2. Hei muistanko ihan väärin vai mainitsitko joskus viime vuoden puolella että nyt keväällä saattais olla tiedossa jotain ulkomaanmatkaa vähän pidemmäksikin aikaa? En siis tarkoita sitä Englannin trippiä. Vai puhuitko viime vuonna juuri tuosta Englannista? :)

  Katariinan kanssa samaa mieltä, tosi nättinä olet ollut liikenteessä! Punaiset huulet (+punaiset kynnet) vaan toimii aina. :) Vielä kun itsekin vaan tottuisin laittaamaan punaista huulipunaa, tuntuu vaan ettei sovi itelleen yhtään.. No, ainakin sulle sopii erinomaisesti. :) Muutenkin sulla on niin kiva blogi, että keep going girl!

  VastaaPoista
 3. oioi, miten kauniina taas oot! :-) Ja tuo bleiseri istuu sulle täydellisesti! Hyvä ostos siis ;-)

  VastaaPoista
 4. pjyyti voi että <3 ihanaihana sinä!

  VastaaPoista
 5. Ihan törkeen kiva! Itelle ei sopis valkonen bleiseri sit millään, mut sulle toi on ku tehty :3

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo bleiseri, tosi hyvän löydön oot tehny! Sopii sulle tosi hyvin ja pakko kompata muita; oot näissä ihan huippukaunis!! :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana asu :) ja aivan ihanat hiukset sulla!

  VastaaPoista
 8. Katariina: Kiitos :-)!

  petr: hyvä juttu, kiitos!

  Anonyymi: Moikka, mun piti lähteä kaverin luo Australiaan, mutta se juttu ei onnistunutkaan:( Onneksi saatiin edes tuo Lontoon reissu järkättyä! Voi kiitos paljon kehuista! Itsekin oon aika arka huulipunan käyttäjä, mutta aina välillä kun sen olemassaolon muistaa, on se aina yhtä kiva piristys meikkiin:)

  Laura: Kiitos paljon, kiva kuulla:)

  Joannna: Kiitos ihana itse olet<3

  Jennifer: Varmasti sopis sullekin! Kiitos :-)

  Anonyymi: Kiitti! Olin tosi ilonen kun löysin ton ja vielä tosi edullisesti :)

  Emilia: Tack så mycket! :-)

  VastaaPoista
 9. Mulla toi sama bleikku ja se on kyl yks parhaimpia vaatehankitoja ever! istuu tosi hyvin ja tosi mukavaa vähän joustavaa kangasta. samankun sais vielä mustana.. ;)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Aijaa, hyvä kuulla et on ollu hyvä. Odotan että pääsen käyttämään tota joihinkin juhliin :)

  VastaaPoista