sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Asiaa ripsistä

gv4 gv1 gv gv2 gv3
Blogia jonkun aikaa lukeneet muistanee varmaan mun viha-rakkaussuhteen ripsenpidennyksiin? Yhdessä vaiheessa mietin tosi pitkään haluanko ottaa ne uudestaan, koska niin. Meinasin aina kyllästyä niihin parin viikon jälkeen.

Kävin taas viime viikolla huollattamassa nää räpsyttimet ja voi kun mä tykkään niistä! Ennen mulla tuli kyllästys niihin tosi nopeasti ja alkoi ahdistaa kun ei voinut kunnolla hieroa silmiä tai pestä naamaa huoletta, mutta näiden ripsien kanssa en oo ahdistunut vielä kertaakaan. Oon huoltanut näitä nyt kolme kertaa ja oon aina yhtä tyytyväinen! Nää on helpottaneet tosi paljon mun arkea, kun varsinkin aamuvuoroon herätessä en juuri ikinä jaksa laittaa naamaan mitään meikkivoidetta suurempaa. Tykkään myös siitä, että heti kun jaksaa laittaa vähän enemmän vaikka luomiväriä, silmät saa tosi paljon enemmän syvyyttä ja esimerkiksi juhlameikin tekeminen helpottuu tosi paljon.

Ainoa miinus just tosiaan on se, että meikkien peseminen on vaivalloisempaa kuin ilman pidennyksiä. Näiden kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita ja just luomivärit kannattaa poistaa varovasti esimerkiksi vanupuikon avulla. Mutta sanotaanko että kaikkeen tottuu, mua se ei nimittäin enää ärsytä ollenkaan :-)

Mitä kokemuksia teillä on ripsienpidenyksistä? Oletteko kokeneet jotain kamalaa niiden kanssa vai onko kokemukset pääosin positiivisia? Olis mielenkiintoista kuulla!

4 kommenttia:

 1. Mulla oli yhessä vaiheessa vuoden putkeen, sitten kyllästyin ja nyt otin pari kuukautta sitten ripset takaisin :D otin ne silloin pois koska niihin uppoava rahasumma alkoi kauhistuttamaan, ja otin ne takaisin koska tunnen itseni ripsienpidennysten kanssa paljon nätimmäksi:D helpottavat kyllä arkea todella paljon.

  VastaaPoista
 2. Mä kokeilin mielenkiinnosta viime kesällä ripsienpidennyksiä. Muuten oikein positiivinen kokemus,mutta hyvin pian rupesi ärsyttämään rajoitteet kuten juuri edellä mainitut esimerkit eli meikin poisto ja ettei voi hieroa silmiä. Plus omalla paikkakunnalla huolto maksoi jotain 60 euron luokkaa,ettei ihan oma budjetti venynyt siihen...mutta kyllä kun nyt katson viime vuoden kuvia niin ai että silmät olivat nätit!
  Sen sijaan että hankkisin ripsienpidennykset, olen jäänyt koukkuun tekoripsiin. Olen paljon tyytyväisempi niiden hankintaan,koska ovat a)huomattavasti edullisemmat ja b) voi ottaa pois ja laittaa takas :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Joo, mullakin on paljon nätimpi olo ripsienpidennysten kanssa. Muta on ihan ok maksaa vähän siitä, että voi tuntea itsensä vähän nätimmäksi arkenakin :)

  Anonyymi: Joo se on kyllä totta, itsekin kaipaan kunnon suihkuja ettei tarvi varoa ripsiä ja varsinkin tuota meikkien poistoa. Niitten kans voi kyllä pitää vähän on/off seasons niin kuin mäkin välillä, nyt mulla on ollut harvinaisen pitkään :-D

  VastaaPoista
 4. Mä oon kuullu kaikennäkösiä kauhukokemuksia ripsienpidennyksistä :D mun serkulla oli pidennykset aika kauan ja sittem lomalla turkissa siellä 40 asteen kuumuudessa hän erehty hieromaan silmiä ja jokaikinen ripsi lähti irti, mukaanlukien omat ripset. Nyt hän on 2 vuotta kasvatellu omia ripsiä. Toi kokemus saattaa olla yks syy siihen miks en näitä räpsyttimiä hankkinut :D

  VastaaPoista