torstai 27. maaliskuuta 2014

Lomalla on vapaus..

snap5
... Mennä pitkästä aikaa isovanhemmille yökylään ja hemmoteltavaksi..

... Nukkua päiväunet mihin tahansa aikaan päivästä..
snap6 snap9
... Herkutella niin paljon, että napa meinaa revetä..

... Kokeilla erilaisia ruokareseptejä (me tehtiin avokadopastaa)..
snap2 snap4
... Katsella telkkaria keskellä päivää ja sen jälkeen lähteä metsään valokuvailemaan..
snap3 snap7
... Nauttia ihana aamiainen ilman minkäänlaista kiirettä. Meillä on mammalassa perinteenä syödä Lidlin uunissa paistettavia croissantteja - ne on niin herkullisia!
snap8snap
... Surffailla puhelimella ja ihan vaan rentoutua ilman minkäänlaisia velvotteita. Oi autuus..
snap1
Tämänkaltaisia asioita tulee arvostaneeksi, kun ei ole kiire joka paikkaan. Arki on toisinaan niin hektistä, että tällaiset pienet ilot unohtuvat pitkiksikin ajoiksi. Esimerkiksi tuo päiväunien nukkuminen - "ain't nobody got time for that!" :-D Tajusin muuten just että 90% kuvista esittää erilaisia ruoka-annoksia, lieneekö syy juuri siinä että oltiin kylässä isovanhemmilla, heh? Siellä tulee kyllä syötyä aina niin paljon! Lähtiessä on aina kunnon fatso feeling, kun vyötä täytyy vähän löysätä junamatkan ajaksi...

Minkälaisia on teidän arjen pienet ilot?

Mitäs sinne Suomeen kuuluu, onko siellä jo keväiset ilmat? 

1 kommentti:

  1. Lomalla on ihanaa! :> Mua vähän harmittaa, etten osaa arvostaa viikonloppuja ja lomaa enää. Ihanaa tietenkin on, että mun kihlattuni on myös kotona, mutta usein ne sekoittuu vaan mun arkipäiviin. Oon nykyään kotona päivät yksin ja yritän edistää graduani. Aika tylsää! Välillä kaipaan rutiineja, että viikonloppukin tuntuis välillä yhtä hyvältä kuin silloin kun olin töissä.

    Milla / millamainen

    VastaaPoista