maanantai 17. maaliskuuta 2014

Busy day, happy day

gugu2
paita ja housut JC/ kengät DinSko
gugu3
Mun all-time favourite salaatti Stockmannin herkusta. Se on kana-caesar ja haen tota aina välillä esimerkiksi kaupungilla ollessani. Maukas vaihtoehto jollekin kalliille take-away ruualle, eikä hintakaan (yllättäen) päätä juuri huimaa. Suosittelen kokeilemaan :-)
gugu1
Toi uus paita ja vanhemmat housut on olleet kyllä molemmat nappiostoksia. Tykkään molemmista niin paljon, että tekis mieli heittää päälle joka päivä (niin kuin kyllä noiden housujen kanssa olen melkeinpä tehnytkin hups..). Harvemmin löydän luottovaatteita, jotka osuu päälle päivästä toiseen - nää on esimerkit sellaisista!
gugu
Narinkkatorilla oli tosi hienosti jäätynyt toi roskis-stögis kehitelmä ja pari muutakin meidän lisäksi otti tosta kuvia. Musta tosi magee, vaikka onkin vähän ällö. Jää nousi ylös asti pylvästä pitkin, enpä ollut ennen tuollaista nähnyt.

Tänään on ollut touhukas päivä - töistä mentiin A:n kanssa kaupungille ostamaan esimerkiksi turvalukot hostellia varten ja löysin itselleni myös kauan himoitsemani huulivärisiveltimen. Siellä haahuiltiin jonkun aikaa ja sen jälkeen kävin pyörähtämässä iskän porukoilla pikkusiskoa onnittelemassa - toinen täytti tänään 9 vuotta :-) Siellä tuli herkuteltua jätskillä sekä keksillä ja vaikka olin päättänyt olla tänään menemättä salille, niin illalla tuli hirveä hinku päästä treenaamaan - liekö herkuttelulla vaikutusta asiaan.. Harvemmin lähden salille illansuussa, mutta nyt pääsin treenaamaan vasta ennen yhdeksää. Ja kyllä kulki hyvin, jalat ja peppu sai kyllä taas vaihteeks kunnon rääkin. Sen jälkeen pikaisen suihkun kautta kotiin ja nyt vasta pääsen ensimmäistä kertaa kunnolla istahtamaan. Huhheijaa! Uni alkaakin jo painaa sen verran, että jätetään pidemmät lörpöttelyt myöhemmälle ja mä painun pehkuihin :-)

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva asu! :>

    Caesar-salaatti on mun lempparini myös. En ole tuota Stockmannin versiota kokeillutkaan. Täytyy ostaa joskus testiin. :)

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. Milla: Kiitos :-) Kantsii kokeilla, toi on ollut mun lemppari jo monta vuotta!

    VastaaPoista