sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunday shooting

kikkaster2 kikkaster1kikkaster3
Heipparallaa kaikille! Tänään käytiin siskon kanssa kuvailemassa tuolla hyytävässä ulkoilmassa ja kylmyydestä huolimatta saatiin muutamat ihan hyvätkin räpsyt aikaiseksi. On niin kivaa kuvata tuolla uudella objektiivilla, ainakin itse huomaan selkeän eron vanhaan verrattuna! Tänään vietänkin viikon ainoaa vapaapäivää ja se kuluukin hyvin salilla käydessä ja poikaystävän kanssa hengaillessa. Mulla piti eilenkin olla vapaa, mutta töissä tuli sairastapaus ja mut hälytettiin töihin, jippii. Siinä meni taas vapaapäivän suunnitelmat uuteen uskoon.. Koitan kuitenkin nyt asennoitua vaan niin, että kun ensi viikon jaksan vielä pakertaa töissä, niin sen jälkeen mulla alkaa melkein parin viikon loma, joka tulee todellakin enemmän kuin tarpeeseen! Kun joka päivä alkaa olla entistä väsyneempi, on ehkä aika päästä vähän lomailemaan ;-)

Onko tarpeetonta sanoa, että odotan reissua ihan hirveesti?<3


8 kommenttia:

 1. Ootte niin kauniita :)

  VastaaPoista
 2. erittäin viehättävä ilmestys olet sinä <3 ohlala!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Oon just muuttanut vantaalle ja etsin kuumeisesti kampaajaa yo-kampausta varten. Osaisitko suositella ketään?:) kiitos paljon jo etukäteen!!

  VastaaPoista
 4. Voi apua Kata toi viiminen kuva! Aivan yli kiva ja nätti!

  VastaaPoista
 5. Jetta Joronen: Voi kiitoksia :-)

  Anonyymi: Kiitos paljon!

  Joannna: Kuka se siellä huutelee? :)<3

  Anonyymi: Heissan! Mulla ei valitettavasti oo ollenkaan kokemusta Vantaan kampaamoista (tai ylipäätään, käyn niissä hirveän harvoin), mutta Simonkyllässä olevassa Salon Coloressa on ainakin nuorekasta porukkaa ja siellä olen esimerkiksi ripsiä joskus käynyt laittamassa- uskoisin että heillä on myös ammattitaitoa kampausten tekemiseen. Mutta tosiaan mä en oikein osaa tuohon mitään sanoa :(

  Laura: Hupsis höpsis, kiitos vain <3!

  Anonyymi: Kiitti kiitti, tässähän aivan punastun ;-)

  VastaaPoista
 6. heii, millä rungolla muuten kuvaat ja mitä eri putkii sulta löytyy siihen..?

  VastaaPoista