tiistai 8. heinäkuuta 2014

Damdididam

sarzusarzu5sartzu6sarzu1sarzu4
Hyvää lomaa mulle! Ilmat on ihan mielettömät, ei voi kuin kiittää tuuria. Mulla alkoi nyt siis kahden viikon loma ja tää on ihan super outoa, kun ei ole päivisin mitään pakollisia menoja. Saa vaan hengailla ja mennä miten myöhään vaan huvittaa! Maanantaina oltiin yhdessä asuntonäytössä ja pettymys oli tänään suuri kun saatiin kuulla ettei saatu sitä. Oltiin ihan hilkulla saamassa se, mutta eih. Nyt täytyy vaan jatkaa etsintöjä, nimittäin mä haluaisin muuttaa ennen koulujen alkua, kun täältä on vähän inhottavaa lähteä sinne Otaniemeen julkisilla. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, vai miten se meni?

Lomalla aion todellakin rentoutua, en aio ottaa stressiä mistään - en ihmisten tapaamisesta, ruokailuista, urheiluista, nukkumaanmenoajoista.. Haluan vaan nauttia tästä niin kauan kuin vielä pystyn! Viime kesänähän mulla ei ollut mitään kesälomaa, joten tää on ihan luksusta. Tähän mennessä on mennyt jätskiä napaan jo ainakin nääääin monta kiloa hehe!

7 kommenttia:

 1. Voi vitsit, harmi ettei tärpänny se kämppä :( Mut noita tulee ihan varmana vielä, tsemppii teille asunnon metsästämiseen ja ihanaa lomaa! <3 Mullakin alkaa ens viikolla, can't wait :D

  VastaaPoista
 2. Katariina: Joo älä muuta sano, harmittaa tosi paljon! Toisaalta uskon aina siihen, että se ei ollut sitten vaan meille tarkoitettu:) Kiitos paljon, ihanaa lomaa kans sulle, äkkiä se sieltä tulee!<3:)

  VastaaPoista
 3. Oi hyvää lomaa! Sulle todellakin sattu hyvät ilmat, ihan surettaa niiden puolesta jotka piti lomansa kesäkuussa ja ilmat nyt oli mitkä oli... Ps. aivan ihana karvaturri sulla tossa kuvassa :-)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö mistä tuon sun kaverin toppi on?:)

  VastaaPoista
 5. Emilia: Kiitos paljon! Mulla oli jussina yksi lomaviikko ja se kyllä otti päähän kun oli niin huonot ilmat.. Nyt kyllä kelpaa lomailla! Hihii eikös oo :-)

  Anonyymi: En valitettavasti tiedä :(

  VastaaPoista
 6. toivottavasti sul on ollu super kiva loma :) <3 tosi kiva ku kävit moikkaa!

  VastaaPoista
 7. annipas: On ollu kyllä tosi rentouttavaa :) Oli ihana nähdä <3

  VastaaPoista