torstai 18. syyskuuta 2014

ASUNTOPOSTAUS

Tänään on se päivä, jota monet teistä olette varmasti odottaneet (ainakin kommenteista perustellen! Itse asiassa olen itsekin odottanut tätä jo muutosta lähtien).. Tittididii, pääsette näillä näppäimillä kurkkaamaan meiän matalaan majaamme! Sain vihdoin lainaan oivan kalansilmäobjektiivin, jolla sain kuvattua kämpän paljon paremmin kuin normaalilla putkella olisin koskaan saanut. Ollaan saatu hankittua tänne nyt suurin osa perus jutuista. Sohvapöytää ja taulua olkkariin ei ole vielä löytynyt, mutta niitä ehtii etsiä. No joo joo, aloitetaan jo!
kämppä8
Tässä on näkymä ulko-ovelta kun tullaan sisään. Mun eka kriteeri sisustamisen suhteen oli se, että poikaystävän pelipöytä ei olisi ensimmäinen näkyvä elementti kun astutaan ovesta sisään. No kuinka kävikään, kun täällä ei olekaan mitenkään ylettömästi tilaa hahaa.. Alkushokin laannuttua oon kyllä tykännyt tästä järkästä tosi paljon.
kämppä14 kämppä11
Olkkaria vähän eri suunnista! Eli tohon sohvan yläpuolelle haluttais joku kiva taulu, muttei tiedetä yhtään millaista värimaailmaa haetaan. Mä toivoisin tosissaan jotain sinisen sävyistä, mutta sit pitäis miettiä mikä sopis parhaiten noihin beessin ja ruskean sävyihin. Olisko ehdotuksia? Sen pitäis myös olla sellainen mitä jaksaa katsella vuodesta toiseen. Tykkään tosi paljon tosta meidän seinäkellosta, joka on tilattu Kärkkäiseltä. Vaikka sen suuri koko aluksi vähän hämmensikin, se on soittautunut tosi kivaksi! Meillä on täällä tosi kuuma heti aamusta alkaen, koska aamuaurinko paistaa suoraan olkkariin. Siksi toi tuuletin on enemmän kuin plussaa..
kämppä10
Mä rrrakastan tätä meidän pohjaratkaisua, kun keittiö avautuu olkkariin, eikä ole erillään missään nurkassa. Ruokakaluston kanssa kävi mieletön munkki, kun bongattiin se Tori.fi:stä 150 eurolla. Kelpaa! Uunin viereen piti tulla maanantaina Markantalosta pesukone, maksettu oli ja toimitusaikakin oli sovittu, mutta eipä konetta kuulunut. Ei ole kuulunut tähänkään mennessä, ei itseasiassa mitään infoa olla saatu. Kauheen kiva!
kämppä9 kämppä13
Makkarin seinä oli valmiiksi jo ruskea ja toi mun vanha taulu sopi siihen kuin nakutettu! Puun muotoinen seinätarra on hankittu ikeasta ja sisustustikkaat Kodin tavaratalosta Lohjalta. Tässä makkarissa mun sielu lepää..
kämppä12
Parvekkeelle ei olla kauheasti ehditty vielä tekemään mitään, mä haluaisin sinne jotain väriä. Mutta kaikki aikanaan! Ehkä näin talven tullen ei ole järkevää lähteä tekemään mitään radikaaleja muutoksia, keväämmällä sitten.

Sitten tulee muutamia pieniä yksityiskohtia:
kämppä7 kämppä6 kämppä5 kämppä4 kämppä1 Tällainen luukku meillä on! Mä tykkään tosi paljon, vaikkakin olkkariin pitäisi hankkia se taulu ja pari sohvatyynyä ilmettä tuomaan. Muuten oon jo yllättävän tyytyväinen tähän! Kylppärissä oli niin karsea keltainen valaistus, että jätin sen nyt tällä kertaa kuvaamatta.

Oon tykännyt ihan hirveästi täällä Espoossa asustelusta. Kaikkialle pääsee tosi nopeasti ja etenkin lyhyt koulumatka on tosi iso plussa. Oon oikeestaan aina tottunut kulkemaan kouluun enemmän tai vähemmän pitkiä matkoja, joten on luksusta päästä paikan päälle alle 15 minuutissa. Sellon kauppakeskus on myös tullut vähän liiankin tutuksi (hehe..) ja siellä tulee pyörittyä lähes joka päivä. Parasta on kans se, että Helsinkiin menee bussilla noin 20 minuuttia, kun Vantaan kämpille sai varata lähes tunnin bussissa istuskelun jos ei jaksanut junalla kulkea. All in all, hyvin olen kotiutunut :-)

 Kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte :-) 

10 kommenttia:

 1. kotoisan nakoinen! tosi kiva :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikille! :-) Tykkään itsekin kovasti!

  VastaaPoista
 3. Niiiiin lovely darling! Sain tästä taas potkua postata muutaman päivän sisällä ;)

  xx ac

  VastaaPoista
 4. Assi: Kiitos honey<3 Jee, sitä odotellessa!

  Laura: Kiitos paljon:-))!

  VastaaPoista
 5. apuaa, ihan sairaan ihana sisustus!! :-) good job!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vähän on vielä tässä vaiheessa ollut 'keskeneräinen', nyt on tullut uusia sohvatyynyjä ja muuta pientä ilmettä tuomaan. :)

   Poista