keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Inspistä syyspukeutumiseen

Heissan! Kokosin tossa taannoin muutaman kollaasin vaatteista, joita voisin hyödyntää syyspukeutumisessa. Keskityin nyt tällä kertaa sellaisiin vaatekappaleisiin, joita multa löytyy jo ennestään, eli lähinnä hain itselleni inspiraatiota jo olemassa olevien tuotteiden avulla. Ainoa must-have-juttu tälle syksylle on takki, joista löytyykin vaihtoehtoja ensimmäisessä kuvassa.
fall

Haluaisin itselleni jonkun klassisen mallisen ja suhteellisen pitkän takin, jota voisi käyttää korkonilkkureiden kanssa ja näin tuoda vähän siistimpää tyyliä arkiseen pukeutumiseen. Olen kokeillut Mangossa yhtä oikean puolimmaisen tyylistä beessin värisenä ja olenkin aikalailla jo kallistunut sen hankkimiseen, mutta en ole vielä ihan varma. Mä nimittäin olen pitkään himoinnut jotain keskimmäisen tyylistä ja materiaaliltaan sellaista sileää karvaa olevaa, joka vähän elää sitä silittäessä. Kuulostaapa creepyltä, mutta tietääkö kukaan mitä tarkoitan? Sellainen pehmeä materiaali. En ole missään kaupoissa nähnyt sellaisia, niin netissä kuin ihan oikeissakaan kaupoissa, joten alan olla jo vähän toivoton sen suhteen. Jos ymmärsit tästä selityksestä jotain ja sulla olis mielessä joku hyvä vinkki, kerro ihmeessä :-)
Fall
Tämä asu on sellainen, joka on mun mielestä kauhean kiva, mutta ei niinkään mun tyylinen. Haluaisin kuitenkin osata pukeutua tällä tavalla, kun tää on sellainen kivan leikkisä ja tyttömäinen. Multa ei tosin löydy tuollaista reppua ja jopa niiden ainaisena vastustajana olenkin vähän jo kallistunut siihen, että voisin repun joskus jopa hankkiakin! Ne tuo vähän maustetta pukeutumiseen ja tavallisiin arkiasuihin. Lähinnä se vaan on outoa, kun reppu on selässä. Siitä tulee vähän ala-aste viboja, kun en ole liiemmin reppuja sen jälkeen käyttänyt! Mitä te tykkäätte repuista?Fall
Tämän asun kaikki elementit löytyy omasta vaatekaapista - tosin vähän ehkä eri värisinä, mutta kuitenkin! Tää on mun mielestä tosi kiva ja perinteinen syksyinen asu ja siinä yhdistyykin mun syyspukeutumisen lempielementit - muhkea kaulahuivi ja rento neule yhdistettynä iki-ihaniin tennareihin. Mun Michael Korsin laukku on muuten ollut tosi hyvä ja se onkin yllättäen palvellut mua jo lähes vuoden päivät! Se on ihan täydellisen kokoinen niille päiville, kun täytyy kantaa läppärin lisäksi kaikkea muutakin tavaraa mukana. Se on myös säilynyt tosi hyvin, niin muodoltaan kuin väriltäänkin.

Fall

Sitten vähän tummempaa asukokonaisuutta, niin kuin syksyllä onkin lupa sellainen pukea! Ostin hiljattain oman huopahatun, mustat farkut sekä uudet nilkkurit, omistan täydellisen sävyisen punaisen huulipunan, ostin Kristalta ihanan poncho-huivin ja mun Longchampin Roseau saa palvella mua vielä monien vuosien päivät. Odotan innolla, että pääsen pukemaan tämän yhdistelmän joku viileä syysaamu. En ole vielä uskaltanut pukea mitään kamalan lämmintä, kun päivisin tuppaa olemaan vielä niin paahtava ilma, ettei tuollaiset vetimet tule kuuloonkaan!

Pukisitko jonkun näistä päällesi?
Kiinnostaisko teitä, jos kuvaisin nämä asut päälläni ja näkisitte ne käytännössä?

6 kommenttia:

 1. mikä toi 'tämän kikkakolmosen haluat tietää' -postaus on? :D miksi sen oot poistanut.... :( näkyy vaan bloglovinissa viellä! haluaisin todellakin tietää ;)

  VastaaPoista
 2. Sori ku poistin sen mutta sen visuaalinen ulkonäkö häiritsi mua ihan sairaasti!:( Siinä vaan vinkkasin kuinka hyvät vanhoista kengistä tulee, kun käyttää kenkälankkia!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja asuja, etenkin toi vika olis kiva nähdä in action!! :) Mulla on ollut lähiaikoina niin paljon tavaraa joka puolella mukana, että välillä on tullut pohdittua, kuinka paljon reppu helpottaisi elämää :D Se ei varmaan yhtään sopis mun tyyliin, mutta helpottais kantamista! Ehkä siis vielä joskus löydän jonkun sellasen yksilön, jonka ostamista vois harkita vakavasti :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosi paljon tuosta tyttömäisestä asusta, mutta näin kolmen lapsen äitinä ja nelikymppisenä en ehkä ihan heti laittaisi päälle vaikka mieli tekisi :) Tuo keskimmäinen on ehkä sellainen jolla lailla jo vähän pukeudunkin vaikka sisälläni oleva pieni hippi tai inkkari haluaisi myös pukeutua kuin tuossa viimeisessä kuvassa ;) Pukeutuminen riippuu kyllä todella paljon siitä fiiliksestä mikä aamulla on ja onko aikaa vaihtaa kymmentä eri vaatekertaa :) Terveisin, Jemina ( eli se joka bongasi sut junassa)

  VastaaPoista
 5. Minkä merkkinen tuo ihana poncho on...?!?!

  VastaaPoista
 6. Katariina: Kiva, koitan kuvata sen mahdollisimman pian kunhan säät vähän viilenevät ja pääsen käyttää ponchoa :) Joo samaa oon mäkin miettinyt! Varsinkin salikamoja olis helppoo kantaa repussa kun salikassia on niin raivostuttavaa kantaa..

  Jemina: No mutta sitähän voi vähän soveltaa omaan tyyliin sopivaksi! :-) toi on kyllä niin totta, välillä tekee mieli pukea ihan jotain muuta kuin edellisenä aamuna ja toiste päin :)

  Anonyymi:http://www.newlook.com/shop/womens/knitwear/black-and-burgundy-ethnic-print-blanket-wrap_321952709?extcam=AFF_AFW_Communities+&+UGC_Polyvore&awc=1946_1411059836_e7996594674ae5e8d18a19e979c78606 Löytyy tuolta! :)

  VastaaPoista