maanantai 1. joulukuuta 2014

Anthonio

Annie - Anthonio (Berlin Breakdown Version)
Maanantaita murmelit! Siitä onkin vierähtänyt pieni tovi kun viimeksi kirjoittelin tänne jotakin. Viime viikko oli täynnä töitä, koulua sekä kouluprojektia, joten lienee sanomattakin selvää ettei konetta ole liiemmin tullut availtua. Valokuvaus on jäänyt myös vähäiselle, nää on taas näitä. En aio valittaa, olen iloinen että mulla on ollut tekemistä, mutta nyt sitä oli haalittu pikkuriikkisen liikaa samalle viikolle.

Tänään olen viettänyt onnekasta vapaapäivää, johon on kuulunut kodin siivousta ja jouluhenkeen asettumista, mummolassa kyläilyä, kahvin juontia ja pullan syöntiä sekä shoppailua ja Helsingissä pyörimistä. Kävin ostamassa muutamia kivoja juttuja tänne kotiin, niistä kuvaa alempana!
mwa5
Olen nyt lähiaikoina ostanut vähän ympäriinsä näitä erilaisia kuvia ja pikkuhiljaa olen niitä kiinnittänyt tuohon seinälle. Viimeisimmät ostin Brightonista ja sain vihdoin laitettua kaikki tuohon samaan kohtaan. Tykkään tosta ihan hirveästi, tuo väriä heti kun astuu ovesta sisään. Mitä te pidätte ideasta? Haaveena olisi vielä saada omia polaroidkuvia tuohon sekaan.
mwa6 mwa4
Marks & Spencerin punnan teepaketit. Detox haisee piparminttunuuskalle, mutta maistuu ennakkoluuloista huolimatta tosi hyvälle. Toinen puolestaan maistuu lähes identtisesti sille Clipperin detoxille, nami! Jos mulla olis ollut iso matkalaukku mukana, olisin varmasti roudannut teetä vähän enemmänkin mukaan..
mwa2
Tässä esillä uusia juttuja. Marmoriset kynttilänjalat on ollu mun mielessä jo pidemmän aikaa ja itseasiassa halusin aluksi sellasen marmoritarjottimen. Sellasta kun en ole mistään kohtuuhintaisena bongannut, aloin metsästämään tällaisia. Tulipahan sitten puheeksi isovanhempien kanssa tällaiset ja ne kaivoi varastostaan jonkun ikivanhan pakkauksen mikä oli jäänyt heiltä käyttämättä. Ilosta hihkuen siis otin nämä vastaan ja säästin pitkän pennin, jes! Etualalla oleva kulmikas alusta puolestaan löytyi Tigerista kolmella eurolla. Rakastan Tigeria, kun sieltä löytyy välillä niin hyvää kamaa pilkkahinnalla. Hedelmäkori löytyi H&M Homesta kympillä. pallokynttilä on ostettu Stockmannilta ja poro Ellokselta. Mä tykkään hirveästi tästä asetelmasta, mitä mieltä te olette?
mwa mwa3
Tää vihko oli sarjassamme turha mutta kaunis ostos, jonka tein Urban Outfittersista. Siitä kaupasta kyllä voisin enemmänkin roudata mukaan vaikka mitä vähemmän tarpeellista. Tää on siis ihan vaan tyhjä muistivihko, jolle edelleen yritän miettiä käyttötarkoitusta. Unipäiväkirja, kouluvihko, leikekirja (jota en koskaan jaksaisi täyttää..?), päiväkirja..
mwa1
Jouluvaloja on vähän aseteltu tännekin luukkuun ja tänään ostin parvekkeelle kivat pikkuvalot - ilman muuntajaa. Eli en saa niitä sinne ennen kuin käyn ostamassa sellaisen. Turhauttavaa, kun en osaa katsoa tollasia nippelitietoja ennen ostoa.. Plaah! Kyllä täällä silti jo vähän joululta näyttää, haluisin vielä hankkia sellaisen pienen, valkoisen joulukuusen. Se olis niin söpsä!

Mä oon muuten taas kipeenä, vähänkö ottaa päähän. Oon tänä syksynä ollut vähän väliä kipeenä eli en ole päässyt treenaamaankaan läheskään normaalisti. Noh, pakkolepo on aina hyväksi, kai.

Mitä teille kuuluu? Dr. Phil kuuntelee.

8 kommenttia:

  1. marmoriset sisustus jutut on kyllä iskeneet muhunkin ihan täysillä ja itseasiassa noi pronssin väriset jutut näyttää tosi hyvältä niiden kanssa :) Mistäpäin toi mustavalkonen kuva susta on otettu? Upeen näköstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kans hurahtanut niihin täysin! Pronssiset elementit on kans lemppareita. Kiva kuulla! Kuva on otettu Espoossa Villa Efvikin rannassa pitkospuilla :--)

      Poista
  2. Dr. Phil<3 Kuuluu hyvää mut kiireistä... Ihanaa, et on joulukuu! Nyt sais vaan tulla lunta niin ois se joulufiiliskin korkeemmalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan, lunta tupaan nii joulufiiliskin nousis kertaheitolla!:-) Kyllä se sunkin kiire hellittää <3

      Poista
  3. Pikku vinkki, Clas ohlsonilla on sellanen valkonen minikuusi myynnissä :) Maksaa vaan 10€ ja siihen kuuluu kaikki koristeet ja valot mukaan, superkiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, kiitos paljon! Taidan käydä ostamassa sellasen jos vaan on tarpeeks nätti:-)!

      Poista
  4. Voi miten kiva postaus! Ja hurjan ihana idea toi valokuva -tsydeemi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi! Tykkään siitä kans tosi paljon:-)

      Poista