torstai 4. joulukuuta 2014

Helsinki, kampaaja ja alennus lukijoilleni

Hei, taas viikon puolta väliä mennään! Miten nää viikot aina menee niin nopeesti? Eilen kävin pyörähtämässä Helsingissä - kävin opiskelijoiden Unicafessa syömässä hyviä haukipullia kermaviilikastikkeella, pidin seuraa työkavereille vapaapäivänä (pysyisit nyt poissa sieltä töistä kun voit..), sekä kävin pitkästä aikaa kampaajalla värjäämässä hiuksiani. Miten kauan siitä onkaan, kun viimeksi olen niin tehnyt! Oon niin pihi kampaajalla kävijä että ihan hävettää.. Olisko tässä tilaa hyvälle uudenvuoden lupaukselle? luova5
Eilen oli niin upea päivä, että päätin ottaa siitä kaiken irti. Kiertelin ympäri kauniita Helsingin katuja ja kuvailin kauniita rakennuksia. Kunpa joskus saisin vielä asua tuollaisessa, maybe someday..
luova luova3
Forumin kauppakeskus on niin kauniina näin joulun aikaan! Jään lähes joka kerta ihastelemaan noita valoja, kun ne on vaan niin ihanat. Uudistunut Forum on muutenkin tosi upea ja nyt siellä viitsii viettää enemmänkin aikaa ;)
luova1
Ylioppilasaukiolle oli ilmestynyt söpö pieni joulutori. Tänä vuonna mun on pakko käydä Senaatintorin joulutorilla mikäli sellainen sinne ilmestyy - se vasta onkin upean näköinen!
luova4 luova6 luova7
Olin tyypillisesti taas liian ajoissa menossa kampaajalle, joten jäin kiertämään Fredrikinkadun sekä Isoroobertinkadun söpöjä liikkeitä. Ihan mielettömän ihania juttuja niin kotiin kuin ihan kaikkeen muuhunkin! Ihastuin erityisesti allaoleviin turkoosikannellisiin purkkeihin ja jäinkin miettimään sellaisten ostamista lähiaikoina. Turkoosinsävytteinen kylpyhuone kaipaisi ehkä pari juuri tuollaista purkkia..
luova8luova9luova10
Kävin vanhan tuttuni käsittelyssä kampaamo a.k.a Luovassa (Fredrikinkatu 33). Oikein hämmästyin, miten tyylikäs, tilava ja kaunis heidän liikkeensä oli! Ja taas koeteltiin mun karkkilakkoa, kun pöydällä oli tarjolla parasta suklaata eli Fazerin sinistä. Mites on muuten jengin karkkilakko sujunut? Mulla on mennyt yllättävän keveästi, mutta onhan tässä vielä aikaakin!
luova12
Rupattelun lomassa kuppi vaniljaista vihreä teetä - that's my thing! Olen itse asiassa nykyään vähentänyt kahvin juontia ja alkanut lipittää enemmän teetä. Niitä on niin paljon eri vaihtoehtoja ja vaihtelu virkistää. Parasta on muuten se, kun istuu pari tuntia kampaajan tuolissa, mutta aika menee kuin siivillä hyvien puheenaiheiden lomassa. Taas oli äkkiä hurahtanut yli kaksi tuntia, vaikka ei ollenkaan tuntunut siltä!
luova11
Tällaista jälkeä tuli, olen erittäin tyytyväinen! Vaikka muutos ei ole mitenkään radikaali, on mulla nyt näillä hiuksilla paljon parempi fiilis. Mua nimittäin ahdisti tuo juurikasvu ja se, etten tykännyt pitää hiuksia ollenkaan auki kun se pisti niin pahasti silmään ja näytti epäsiistiltä. Kampaajani ymmärsi heti täysin mitä kaipaan - eroon pääsyä jatkuvasta värjäyskierteestä ja luonnollisesta lopputuloksesta. Päädyttiin siis laittamaan mulle raitoja siten, että hiusten kasvaessa liukuväriefekti tulee esiin juurikasvua kuitenkaan näyttämättä. Sen lisäksi laitettiin koko pituuteen Wellan sävyttävää ainetta, joka poisti keltaisuutta. Perfect! En ole varmaan koskaan ollut näin tyytyväinen kampaamoreissun jälkeen :-) Suurkiitokset vielä Heidille!

Koska olette te lukijat niin ihania, ajateltiin yhteistyössä a.k.a Luovan kanssa piristää teidän joulu- ja tammikuuta! Nimittäin nyt saatte leikkauksista sekä värileikkauksista -15% tarjouksen tammikuun loppuun saakka, kun varaatte Heidi Anttilalle ajan ja muistatte mainita olevanne blogini lukijoita! Nyt kaikille jouluksi ja uudeksi vuodeksi hiukset kuosiin :-)

Huomenna taas alkaakin jo viikonloppu! Onko tiellä pikkujouluja tiedossa? Itselläni on yhden jouluhulinat, en malta odottaa! Piparin tuoksua, tonttujen juoksua..

2 kommenttia:

  1. Vau noista hiuksista tuli tosi kivat, vaikka muutos ei ookkaan kovin radikaali! :-) Ja ihania kuvia, varsinkin toi polkupyörästä otettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Tykkään itekin vaikkei suuri muutos olekaan :-) Tänks!

      Poista