perjantai 5. joulukuuta 2014

Breathe

Hei! Eilen käytiin Lauran kanssa napsimassa muutamia kuvia koulun lähellä - täytyy ottaa kaikki irti aurinkoisista ilmoista kun vielä pystyy. Oli yllättävän lämminkin, eikä tehnyt pahaa olla pelkästään neuleella muutamien minuuttien ajan. Törmättiin ihanaan pappaan joka alkoi selittää meille valokuvausharrastuksestaan ja kysyi mielipidettämme siihen, että onko nykyään tytöillä enemmän järjestelmäkameroita kuin pojilla :-D Saatiin hyvät keskustelut aikaiseksi! Herralla oli lintukiikarit kaulassa ja niin hartaasti jutusteli että siihen olisi voinut ottaa kaveriksi lämpimän kahvikupin ja nurkkapaikan hiljaisesta kahviosta, heh! Musta tällaset arkiset kohtaamiset on niin ihania ja varsinkin vanhusten kanssa, kun useimmilla ei ole kauheasti muuta juttuseuraa. Sen takia mielellään rupatteleekin tovin jos toisenkin!
jaa2 jaa jaa4 jaa1
Kuvissa näkyy mulle aika tyypillinen kouluasu - rentoa ja mukavaa. Aika harvoin jaksan panostaa kouluun mitenkään erityisemmin, kunhan mulla on mukava olla.

neule Gina Tricot/ housut Zara/ kengät DinSko/ laukku 2nd hand
jaa5
Nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon! Tänään töiden jälkeen eräisiin ylioppilasjuhliin ja sieltä katsomaan äidin uutta koiranpentua, tui. En malta odottaa sitä söpöyden yliannostusta!

Ihahahahanaa viikonloppua kaikille <3

8 kommenttia:

  1. Vautsi, nättejä kuvia! Ja ihana värimaailma näissä :) Ja voi, mäkin niin tykkään kaikista tollasista juttutuokioista tuntemattomien kanssa, miksei sellaisia vaan vois olla useammin! Vaikka voishan sitä tietysti kai itsekin suunsa avata... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No sanos muuta, jotenkin sitä vaan odottaa aina että se on muiden velvollisuus tulla puhumaan mukavia.. :)

      Poista