sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikkujoulutunnelmissa

Hei! Takana on ohjelman- sekä juhlinnan täyteinen viikonloppu. Perjantaina olin eräissä ylioppilasjuhlissa, joista päädyttiin vielä baariin jatkoille. Lauantain vietin äidin luona heidän uutta koiranpentuaan ihastellen, ruokaa ja kakkuja valmistellen, sekä itsenäisyyspäivää juhlien. Sieltä puolestani jatkoin eräisiin pikkujouluihin, jossa tapasin pitkästä aikaa lukioaikaisia kavereitani. Oli tosi hauskaa! Sieltä en kuitenkaan lähtenyt jatkoille, vaan menin kiltisti kotiin nukkumaan. Huh, siinäpä vasta juhlia kerrakseen, eipä niitä ollut vähään aikaan ollutkaan :-Dtonttu3 tonttu5
En voi käsittää, miten pieni koiranpentu voi olla noin suloinen. Maailman ihanin näky, kun se jaksoin temmeltää aina sellaiset 10 minuuttia, jonka jälkeen simahti aina ties minne. Yleensä tuohon sohvalle tai ihan vaan lattialle. Pikkunen on tosiaan niin pieni ja äänetön, että piti oikein kiinnittää huomiota joka paikkaan mihin istuu tai astuu, ettei vaan toinen oo juuri silloin jaloissa. Hauvakuume alert..
tonttu
Nyt on taas syöty hyvin ja tänään pääsin onneksi pitkästä aikaa kaverin kanssa pitkälle kävelylenkille herkkuja sulattelemaan. Huomenna pääsen pitkästä aikaa joogaankin, kun tää flunssa alkaa olla tipotiessään! Jee jee, ei enää tarvitse kestää iänikuista makoilua päivästä toiseen. Nyt kuitenkin rentoilen ja alan katsoa Jälkiä Jättämättä, adios!

Mites teidän viikonloppu on sujunut?

6 kommenttia:

  1. Ihana pikkunen!! Mullakin ollu jo pitemmän aikaa pentukuume :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ole! Mulla on ollu kans, eikä tää yhtään helpota sitä.. :D

      Poista
  2. Oot tosi nätti! Tää onkin kiva uus blogilöytö, alankin seurailemaan :) Liityhän säkin mun lukijaksi ja kivaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, tervetuloa seurailemaan! :) Hyvää joulunodotusta kans sulle!

      Poista
  3. Voi miten söpö koira!!! :') Niin ihana! Ja kauniina oot ollut, toi mekko on tosi nätti :)

    VastaaPoista