torstai 11. joulukuuta 2014

BRIGHTON!

Heissan taas pitkästä aikaa! Tänään olis taas luvassa kuvia ja juttuja Englannin reissulta, tällä kertaa päivästä Brightonissa. Mulla kävi muuten tosi hyvä tuuri, ettei tuolla satanut juuri ollenkaan kuin vasta sinä aamuna vähän ripotteli kun lähdin kotiin päin. Olin jo varautunut siihen, että sataisi! Eipä ole tosin kertaakaan satanut pahemmin kun oon Englannissa ollut.50 49 48 47 46
Aloitettiin päivä kiertelemällä muutamia kirpputoreja ja hyväntekeväisyyskauppoja. Niissä oli ihan älyttömän hyvää tavaraa ja vieläpä todella edullisesti! Vapise UFF, Brightonissa on paljon paremmat kirppikset. Löysin esimerkiksi Zaran mekon ja Ralph Laurenin villaneuleen yhteensä alle 20 eurolla, ei paha! Tuolla noissa liikkeissä työntekijät ovat vapaaehtoistyöläisiä ja sen kyllä huomasi liikkeiden hinnoistakin.

Sen jälkeen lähdettiin kiertelemään South Laneseja, eli vähän pienempää vintage- aluetta Brightonissa. Siellä oli hirveästi koruliikkeitä ja muutamia tosi hauskoja krääsäkauppoja mistä olis tehnyt mieli ostaa vaikka mitä tuliaiseksi.
41
Take a better look. Noi on kakkuja! Ja varsin ihana toi kakku/karkkikauppa olikin.
39 38 37
Ihania herkkupuoteja siellä oli pilvin pimein! Kirkaisinkin onnesta, kun näin erään Gelato-liikkeen ikkunassa Kinder Bueno jäätelöä - "Nytkö tää mun unelma käy toteen?". Käveltiin liikkeeseen ja saatiin maistaa erilaisia jäätelöitä. Kinder Bueno tosin oli pettymys, nimittäin siinä oli mukana kookoshiutaleita joista en välitä ollenkaan. Päädyttiin sitten toisenlaisiin makuihin (Salty Caramel ja Chocolate Hazelnut) ja ne oli ihan mielettömän hyviä! Unelmien Kinder Bueno-jäätelön metsästys siis jatkukoon..
40 43 36
Olin aina halunnut ottaa kaverin kanssa tollaiset "passikuvat" ja vihdoin saatiin muistoksi tollaiset erään Vintageliikkeet Photomatic-laitteesta! Ihan mielettömän hauska idea, että parilla punnalla saa otettua tällaisia hauskoja muistoja. Otettiin niitä sitten kaksin kappalein, että molemmat sai muistoksi omat kuvat.
35 34 33 32 30
Päivän kuvasaldo päättyy tähän hetkeen, kun käytiin ennen elokuvaa syömässä tollaisessa RAX-tyylisessä buffetissa. Sen jälkeen lähdettiin elokuvateatteriin, kun oltiin varattu liput Matkijanärheen. Oli kiva kokea tollainen arkinen juttu ja olla brittinuorten kanssa 'samaa kansaa', hah! Tykättiin leffasta tosi paljon, vaikka vähän enemmän oltais kaivattu toimintaa. En spoilaa sen enempää, jos joku teistä on vasta menossa katsomaan sitä! Oli aika hämmentävää, että tuolla elokuvateatterin äänet ovat paljon hiljemmalla kuin täällä Suomessa. Muutenkin sali oli vähän eri mallinen kuin meillä, eli kokemus sekin jo itsessään.

Ilta jatkui siten, että mentiin juomaan parit siiderit ja laittautumaan kämpille samalla kun Assin poikaystävä ja sen kaveri odotti meitä ja baariin lähtöä. Mentiin juhlimaan paikalliseen isoon yökerho PRYZMiin. Se oli tosi iso ja hieno klubi, jossa oli monta erilaista tanssilattiaa. Meillä oli tosi hauska ilta monen uuden espanjalaisen ja englantilaisen tuttavuuden kanssa, hah! Kun oltiin juhlittu tarpeeksi, lähdettiin hampparipaikan kautta kotiin nukkumaan. Olipa hauska päivä ja yö! Seuraavasta aamusta saattekin kuulla myöhemmin, haha..

Miltäs vaikutti meikkiksen toinen päivä reissussa? Haluisitteko muuten nähdä ostosten esittelyä?

9 kommenttia:

  1. joo! ostospostaukset on ihan parhaita :) kuulostaa nii ihanalta teijän reissu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, täytyy väsätä sellainen mahdollisimman pian! Oli kyllä ihan mahtava reissu :)

      Poista
  2. Joo ostosten esittely ihan omana postauksenaan kuulostais tosi hyvältä! :) Mutta aivan upeita kuvia, tosi inspiroivia ja vitsi mikä herkkuparatiisi Brighton onkaan! Pitäis siis ehkä suunnata käymään tuolla, kun ens kerran eksyy Lontooseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tehdä sellainen siis! Voi kiitos paljon, kehut valokuvista merkitsee mulle tosi paljon<3 Siis tuolla oli ihan hirveen paljon erilaisia houkutuksia tarjolla, bad bad.. :-D Kannattaa poiketa, vaan pari tuntia Lontoosta ja ihan oma maailmansa!

      Poista
  3. Wonderful photos! :) I adore your blog very much, it seems to be so inspiring and you're so cute!
    http://juliasmolnik.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, I appreciate your comment :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Kiva saada vähän väriä kaiken tän harmauden keskelle. :) Brighton näyttää kyllä sellaselta paikalta, että sinnekin on joskus päästävä!

    VastaaPoista